fbpx

NUFARMER MAGAZIN – INGYENESEN LETÖLTHETŐ SZAKMAI KIADVÁNY (PDF)

Írta: - 2016 augusztus 04.

Nyári lapszámunk fő témája az őszi kalászosok föld alatti és föld feletti védelme, azaz a vetőmagcsávázás és az őszi gyomirtás.

Emellett szó lesz a tarlóápolásról, a repce őszi növényvédelméről, egy új, egyedi Nufarm-fejlesztésről, valamint a napraforgó állományszárításáról is. Beszámolunk továbbá az őszi árpa – sajnos idén nagyon aktuális – ramuláriás fertőzésének ismérveiről és a védekezés lehetőségeiről.

Lapunk hasábjain termelői vélemények is helyet kaptak. Üzemi szakemberek számolnak be a Nufarm termékeivel és növényvédelmi technológiáival kapcsolatos tapasztalataikról, többek között a Stabilan SL növekedésszabályozó újszerű, őszi felhasználásáról őszi búzában, illetve a Prolectus WG szamócatermesztésben történő alkalmazásáról.

Partneroldalainkon pedig a tápanyag-utánpótlás, a hibridbúzák, a repcevetés, a permetezéstechnika, a megfelelő gumiabroncs kiválasztása és az agrometeorológia témakörével kapcsolatos információk olvashatók.

Aktuális nyári és őszi ajánlataink lehetővé teszik, hogy Ön kedvező feltételek mellett folytathassa a növényvédelmi munkákat.

A nyári teendők elvégzéséhez és az őszi növényvédelmi szezonhoz jó egészséget, továbbá sok sikert kívánok Önnek a Nufarm Hungária Kft. csapata nevében!

A kiadvány a képre kattintva ingyenesen letölthető!

Salamon György
cégvezető
Nufarm Hungária Kft.
www.nufarm.hu

Amennyiben szeretne ingyenesen és rendszeresen friss szakmai információkat kapni hasonló témakörben, regisztráljon itt!