fbpx

Nufarmer magazin – ingyenesen letölthető szakmai kiadvány (PDF)

Írta: - 2017 április 06.

Felszaporodó kártevők, növényvédelmi teendők, szakmai tanácsok, érdekességek, akciós ajánlatok.

A szokatlanul kemény téli időjárás után érkező kora tavaszi esők és a hirtelen jött felmelegedés nemcsak átázott talajokat és gyorsan visszavonuló belvizet eredményeztek, hanem kedvező feltéteket biztosítanak a kártevők felszaporodásához is. A legyengült őszi kalászosok és repcenövények gyors regenerálódásának elősegítése érdekében ezért mielőbb célszerű kijuttatni a tavaszi tápanyag első adagját. A fejlődésnek induló állományok rendszeres szemlézése szintén elengedhetetlen, mert a károsítók már az idei termésre „fenik a fogukat”.

Tavaszi lapszámunk sorra veszi a szántóföldi nagy kultúrák növényvédelmi teendőit, de szót ejtünk az álló kultúrák kezeléséről is, melyhez szokásunk szerint szakmai javaslatokat, gyakorlatias tanácsokat fűzünk. Lapunk hasábjain termelői vélemények is olvashatók, üzemi szakemberek számolnak be a Nufarm termékeivel és növényvédelmi technológiáival kapcsolatos tapasztalataikról. Emellett a növényvédelmi munkáknál használható egyéni védőeszközök is helyet kaptak aktuális lapszámunk témái között.

Partneroldalaink a gumiabroncsokkal kapcsolatos fejlesztések eredményeiről, egy újonnan megjelent gépkocsi modellről, valamint pályázati aktualitásokról is beszámolnak. Arcvonások című rovatunkban a Nufarm szakemberei mutatkoznak be, egy kicsit más szemszögből, mint ahogy őket a napi munkájuk során eddig megismerhették. Mindezeken túl Az Év Agrárembere díj 2016 növényvédelem kategóriájának győzteséről és kategóriadöntőseiről is hírt adunk.

Természetesen szó lesz tavaszi akciós ajánlatainkról, melyek lehetővé teszik, hogy Ön kedvező feltételek mellett folytathassa a növényvédelmi munkákat.

A kiadvány a képre kattintva ingyenesen letölthető!

A tavaszi szezonhoz jó egészséget és sok sikert kívánok Önnek a Nufarm Hungária Kft. csapata nevében!

Salamon György
cégvezető
Nufarm Hungária Kft.
www.nufarm.hu

Amennyiben szeretne ingyenesen és rendszeresen friss szakmai információkat kapni hasonló témakörben, regisztráljon itt!