fbpx

Okostelefonon az AXIÁL GÉPKAVALKÁD

Írta: - 2014 január 10.

Okostelefon alkalmazást készített az AXIÁL Kft. a 2014. 01. 29. és 02. 01. között megrendezésre kerülő AgrárgépShow, a hazai legnagyobb mezőgazdasági eszköz- és gépkiállítás alkalmából.

Okostelefonon az AXIÁL GÉPKAVALKÁD

Az AXIÁL GÉPKAVALKÁD AgrárgépShow 2014 nevet viselő okostelefon alkalmazás 2013. 12. 03-án jelent meg először, de ezt követően többször is frissítésre került, hogy a felhasználókat a lehető legújabb és legteljesebb információkkal lássák el a rendezvényről. Eleinte csupán a Google Play-ről lehetett letölteni Android mobil operációs rendszerre, de mára már az App Store-ból is elérhető iOS mobil operációs rendszerre is.

Az applikáció segítséget nyújt a felhasználóknak a helyszínre jutásban, akár a helyszínen is eligazodni, de számos információval szolgál a kiállításra kerülő gépekről, az ingyenes belépési lehetőségről, a helyszínen kedvezményesen megvásárolható AXIÁL ajándéktárgyakról és természetesen a programokról is.

Tölts le az alkalmazást és értesüljön első kézből a cég újdonságairól! Éljen Ön is ezzel a kihagyhatatlan lehetőséggel, szerezzen életre szóló élményt a kiállítás és az AXIÁL GÉPKAVALKÁD megtekintésével! Ne feledje, 2014. 01. 29-02. 01. HUNGEXPO, D pavilon!