fbpx

Olcsó, de tartós trapézlemez is létezik

Írta: Szerkesztőség - 2013 október 03.

(Trapézlemez és purhabszigetelés egy helyről)Úgy gondoltam, olyan témáról kell Önnek írnom, melyet jó, ha tud, ha trapézlemezt szeretne vásárolni.

Ha valaki megkérdezné Önt, hogy olcsó vagy tartós trapézlemezt szeretne mezőgazdasági vagy ipari épületére venni, egyből rávágja, hogy „OLCSÓT, de azért legyen TARTÓS is”.

 

 

 

Korábban ez esetben kénytelen voltam elgondolkodni, mert ha olcsó trapézlemezt szerettem volna ajánlani, akkor csak horganyzott lemez jöhetett szóba, ha pedig az élettartamot tartottam szem előtt, akkor festett trapézlemez vásárlását javasoltam.

Szerencsére ebben már rendelkezésünkre áll egy olyan anyag, amivel mindkettő célt el lehet érni, ez pedig az ALUCINK bevonatos trapézlemez.

És ezt különösebb TÖBBLETKÖLTSÉG NÉLKÜL:

Az alucink, mint a nevében is benne van, az alumínium és a cink olyan speciális ötvözete, mely rendkívül ellenálló anyagot eredményez.

Ezzel a bevonattal vonják be a trapézlemezek magját alkotó acéllemezt, mely során egy rendkívül ellenálló terméket kapnak.

 

Melyek azok a tulajdonságok, amelyek miatt célszerű alucink anyagot használni?

  • Kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, azaz, költségtakarékos beruházással tökéletes eredményt érhet el. Tartósabb, mint a horganyzott lemez, de olcsóbb, mint a legtöbb festett bevonatos lemez.
  • Rendkívül ellenálló a környezeti behatásokkal szemben, még a kimondottan szennyezett környezetben is.
  • Kellemes ezüstös árnyalata homogén megjelenést biztosít.
  • Tárolása nem annyira körülményes, mint a horganyzott lemezeké. Köztudott, hogy a horganyzott trapézlemezeket kötegben védeni kell a páralecsapódástól, a nedvességtől. Ez a veszély az alucink lemezek esetében kisebb.
  • Az alucink lemezeknek önjavító képességük van, ami azt jelenti, hogy a kisebb karcolások kémiai tulajdonságaik miatt minden további kezelés nélkül „begyógyulnak”. Ez a magyarázata többek között annak is, hogy a trapézlemezek gyári vágásánál nem rozsdásodnak az élek. „Öngyógyulásról” a festett lemezek esetében nem igazán beszélhetünk, habár a horganyrétegnek is van ilyen képessége (a festett trapézlemezek is horganyréteggel vannak ellátva a festék felhordása előtt), csak a felületi karcolások nem „gyógyulnak be”.

A legjobb szívvel ajánlom Önöknek az alucink bevonatos trapézlemezeinket.

Meggondolandó: Hullámpala vagy trapézlemez épületének utólagos purhab szigetelését is megrendelheti nálunk! Így burkolás és szigetelés egy helyen érhető el.

 

 

Szakértő kollégáink várják hívásukat az alábbi témákban:

Trapézlemezek, szendvicspanelek, acél szelemenek:

Kádár Róbert 30/905-5004,

Utólagos purhab szigetelés:

Borsi Péter 0630/507-7680

Ha bővebben szeretne még tájékozódni a trapézlemezek, purhab szigetelések témájában, ha egy megbízható beszerzési forrást keres, látogassa meg honlapjainkat!

www.acellemez.hu

www.isopoly.eu