fbpx

Opall-Agri Saturn IV magágykészítő kompaktor

Írta: - 2017 augusztus 25.

A QUIVOGNE termékpalettája idén bővült a cseh Opall-Agri gépgyár munkagépeivel. Az Opall-Agri palettáján kompaktorok, ekék, talajlazítók, hengerek, rövidtárcsák és szántóföldi kultivátorok találhatók.

Az őszi szezon közeledtével a Saturn IV kompaktorok kerülnek ismét előtérbe. Amint a neve is mutatja, ez a gép már a negyedik generációba lépett, és az elmúlt több mint 10 év tapasztalatait felhasználva „felnőtt”, sőt bizonyos részletekben meg is előzte nagynevű konkurenseit. Elérhető 3 és 4 méteres szélességben merev, valamint 4-10 méteres munkaszélességben összecsukható kivitelben. A 8 és 10 méteres kivitel a Neptun univerzális eszközhordozóval szerelve kerül piacra.

A Saturn IV kompaktoron az elmunkáló eszközök akár 7 sorban is elhelyezkedhetnek. Hengerek, simítók, lazító kapák váltják egymást a precíz magágy elérése céljából.

Az első sorban 330 mm-es pálcás henger található simítóval kombinálva. A henger után helyezkednek el a kapasorok, amelyek különböző felépítésűek lehetnek. A kapasorokat ismét 330 mm-es henger-simító kombináció követi, a tökéletes lezárást pedig Crosskill gyűrűs henger garantálja a leghátsó sorban.

Az igazán precíz munkát elősegítik még a rugózott nyomlazítók, a fokozatmentes mélységállítás és az oldalsó terelőlemez.

A vontatott kivitelű Saturn IV kompaktor felépítését az alábbi videóra kattintva tekintheti meg:

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége, kérem keresse kiemelt kereskedelmi partnereinket!