fbpx

Őszi akció trapézlemezre

Írta: Szerkesztőség - 2015 szeptember 15.

A Metál-Sheet Kft. akciót indít szeptemberben a 40mm profilmagasságú, tetőlemeznek gyártott trapézlemezére. A színes, magas horganyréteggel ellátott erős szerkezeti acélból gyártott 0,5mm vastag 40-es trapézlemez a többi trapézlemezhez képest 10%-al kedvezőbb áron kapható 2015 szeptemberében.

A 40es trapézlemez

A trapézlemez hosszú élettartamú, könnyű, erős tetőfedő anyag, amivel a tetőfedés egyszerű és gyors. A négy bordával gyártott tetőlemez hossz irányban egyedi méretben, megrendelésre készül. Az egyedi méretre gyártott táblákkal a gerinctől a csatornáig toldás nélkül, anyagveszteség nélkül fedhető le a tető. Oldalirányban egy borda átfedésével kerül egymásra a trapézlemez, így a tökéletes vízzárás garantált.

Ha a páralecsapódás gondot jelent és a párazáró fólia alkalmazása nem megoldható, ez a trapézlemez rendelhető antikondenzációs filc bevonattal, ami megakadályozza, hogy a páralecsapódás nyomán kialakuló vízcseppek lecseppenjenek.

Figyelem:
Az akcióban hirdetett 40es trapézlemez csak antracit, és ezüst metál színben érhető el.
A trapézlemez 2015.01.01-től fordított adózású termék, így a terméket vállalkozások számára fordított áfásan, magánszemélyeknek 27% áfásan értékesítjük.

Folyamatos érdekességekért csatlakozzon közösségünkhöz a Facebook-on: https://www.facebook.com/metalsheetkft