fbpx

5 év gyártói garancia minden Kubota motoros gépre!

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 május 17.

Számos olyan véleménnyel találkozhatunk, miszerint 2021 egy olyan év lehet, amelyben még a tavalyinál is rosszabbul alakulnak a dolgok. A japán Kubotánál ezt egészen máshogy szemlélik.

 

Mezőgazdaság, Kubota, garancia
2021-ig csak az M szériás, mezőgazdasági traktorokra volt érvényes, most már minden motoros gépre igényelhető (Fotó: Két-KATA Kft.)

 

A gyártók között eddig is egyedülálló volt az 5 év gyári garancia, amit most már termékpalettájában található összes motoros gépre érvényesített a Kubota márka. A Kubota nem véletlenül vállal ilyen hosszú gyártói garanciát, hiszen termékei megbízhatóságukról ismertek.

Egészen 2021-ig termékpalettájáról kizárólag az M szériás, mezőgazdasági traktorokra volt érvényes, az igényelhető 5 év teljeskörű gyári garancia, ám ez mostantól megváltozik: minden motoros gépre igényelhető lesz az 5 év gyári garancia.

Ez a mezőgazdasági traktorokon kívül a kisebb, kompakt szériákat, illetve az ipari és lakossági fűnyírótraktorokat is érinti.

 

Mezőgazdaság, Kubota, garancia
Olyan kopóalkatrészeket is befogad a garanciaprogram, mint a féktárcsa vagy kuplungtárcsa (Fotó: Két-KATA Kft.)

 

Az 5 év teljeskörű gyártói garancia egyedülálló a garancia időtartamát és a garanciaprogramban résztvevő alkatrészek tekintetében is. A Kubota olyan kopóalkatrészeket is befogad a garanciaprogramba, mint a féktárcsa vagy kuplungtárcsa, ami más gyártókra nem jellemző. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a márka bízik saját termékeinek magas minőségében.

A gyártási eljárás során nagyon kevés beszállítóval dolgozik, azon beszállítók felé is olyan magas elvárások vannak támasztva, hogy tudja tartani a termékeivel szemben elvárt minőséget. Így elmondható, hogy a Kubota által gyártott termékek legalább 95%-a saját gyártás, illetve speciális „KFS” gyártási eljárással és minőségellenőrzéssel készülnek.

Továbbá gyártási kapacitásuk hatalmas, 2018-ban 230.000 db traktor került le a gyártósorról. Így teszik lehetővé, hogy ezeket a magas minőségű termékeket viszonylag jó áron, gazdaságosan tudják biztosítani.

 

Mezőgazdaság, Kubota, garancia
Az 5 év gyártói garancia lehetősége egy új termék megvásárlásakor lép életbe (Fotó: Két-KATA Kft.)

 

A Kubota Care Programmal a gyártó vásárlói 5 évre megszabadulhatnak a traktor javítási költségeitől. Ilyen feltételekkel erőgépet vásárolni egy hosszútávú, kiváló befektetési lehetőség.

Ez az egyedülálló garanciaprogram biztosítja, hogy a kiterjesztett gyári garancia időtartama alatt a lehető legjobb szervizellátást kapják az ügyfelek a Kubota termékeire specializálódott szerviztechnikusoknak köszönhetően, beleértve azt is, hogy természetesen csak és kizárólag minőségi Kubota alkatrészeket szerelnek be.

További előny, hogy más gyártókkal ellentétben ezt a garanciát a gyártó biztosítja, így nincs szükség harmadik biztosítói félre. Ez több szempontból is előnyös: egyrészt sokkal gyorsabban történik az ügyintézés, mint azokban az esetekben, ahol egy harmadik fél közreműködésére is szükség van; másrészt pedig a garanciális javítások összege teljes mértékben a gyártóra hárul, tehát a tulajdonosnak nincs önrész fizetési kötelezettsége sem.

Az 5 év gyártói garancia lehetősége egy új termék megvásárlásakor lép életbe.

További információk cégünk honlapján érhető el.

 

Két-Kata Kft.