Útmutató a hosszútávú, sikeres és természetes gyepgazdálkodáshoz
Magyarország egykor a dús füvű legelők országa volt – ma azonban sajnos azt kell látnunk, hogy nem jól használjuk kaszálóinkat, legelőinket
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreMagyarország egykor a dús füvű legelők országa volt – ma azonban sajnos azt kell látnunk, hogy nem jól használjuk kaszálóinkat, legelőinket
A kezdeti időszakban (BBCH 00-25) homogén csírázásra és jó áttelelésre van szükség, a zászlóslevél kiterülésétől (BBCH 37-59) pedig fontos, hogy a…
A folyadékszűrőkre is azok a paraméterek vonatkoznak, amelyeket a levegőszűrőknél ismertetésre kerültek. A folyadékszűrők kialakítását a folyadék…
Minden tavasszal értetlenül vagy inkább meglepődve figyelem, ahogy a gazdák sorra forgatják vissza az őszi vetést. Értem én a rációt benne, hiszen…
A gyár hosszú, több mint 105 éves története során folyamatosan kapacitását és termékpalettáját tekintve egyaránt bővült. Az osztrák Agrana és az…
A szerves anyag tartalom csökkenése minden esetben, amikor művelésiág-váltás történik, szinte azonnal elkezdődik (pl.: gyepből vagy erdőből szántó…
Az már sok évtizede közismert, hogy az adott évi termést három nagy tényező határozza meg: egyharmad genetika, egyharmad agrotechnika és egyharmad…
A tavaszi vetések jól sikerültek, száraz volt a talaj, és megint lehetett olyan helyeket látni, ahol elhúzódott a kukorica kelése. Az tudjuk, mert…
Ki az évtizedek óta megszokott és jónak tartott módon, ki pedig a legújabb tudományos és technológiai eredményekre támaszkodva igyekszik végrehajtani az alaptrágyázást
Napjainkban sokat és sok helyről halljuk: adat, big bata, adatvizualizáció, SQL adatbázis, sávszélesség és ehhez hasonló, szokatlan, néha nehezen értelmezhető kifejezéseket
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.