Bezárás

Új modellel bővült a Pronar állatszállító pótkocsi-kínálata

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 június 10.

Jól kialakított felépítményének köszönhetően biztonságos és kényelmes szállítást tesz lehetővé.

 

Pronar

 

Az új konstrukció lengyel, német és osztrák felhasználóktól összegyűjtött tapasztalatok, javaslatok alapján készült. A sorozatgyártás beindítására csak a prototípus komplex tesztelése után kerülhetett sor.

A 8 tonnás teherbírással és 11 tonna megengedhető teljes összsúllyal 8-12 élő állat szállítható, a méretüktől függően. Az egytengelyes, hidraulikus tengelyfelfüggesztés könnyűvé teszi a manőverezést akár nehéz, hegyi terepen is. A kocsi 385/65R22,5 abroncsméretű kerekeken gurul.

A hidraulikusan süllyesztett karosszériának (20 cm a talajszinttől) és a raktérvilágításnak köszönhetően a marhák fel- és lehajtása bármilyen körülmények között könnyen megoldható. Az opcionális oldalsó korlátok és a belső fal nemcsak megkönnyíti a folyamatot, hanem a szállított marhák biztonságát is növeli. A padlót speciális, csúszásgátló gumi borítja, ami szintén az állatok biztonságát szolgálja.

 

Pronar T046H -1

 

Az oldalfalak 1,5 m magasak, és ponyvavászonnal fedhetők be, amellyel megelőzhető, hogy a marhák kidugják a fejüket a raktérből. A tolóajtónak köszönhetően a felhasználó könnyen hozzáférhet az állatokhoz. A hidraulikus lengéscsillapító minimalizálja a vezetés közben a bukkanók okozta káros lengéseket, rezgéseket, ami növeli a marhák komfortját.

 

Pronar T046H -2

 

 

A behajtási keret könnyen tisztítható, mivel a falak és a leeresztőnyílások festettek. Az opciós felszerelés széles kínálatával (pótkerék, szerszámosláda vagy kiegészítő lámpa) a pótkocsi könnyen a felhasználó egyedi igényeihez igazítható. A szállítóeszköz maximum 40 km/h sebességgel vontatható, minimális teljesítmény igénye 42 LE. Univerzális vonószerkezettel, alsó vagy felső állásba fordítható vonórúddal van szerelve. Lekapcsoláskor a biztonságos parkolást teleszkópos támasztólábak garantálják.

 

Ismerkedjen meg közelebbről a Pronar T046H modellel: dorker.hu

 

A Pronar új állatszállító pótkocsija az ÁTK pályázatban támogatott gép. Részletek ITT

 

Pronar logo

www.dorker.hu