fbpx

Rendkívüli Stoll akció MTZ-re

Írta: - 2015 június 02.
A német Stoll gépgyár rendkívüli árkedvezménnyel kínálja rakodóit MTZ traktorokra adaptálva. A folyamatosan bővülő ügyfélkör mellett, továbbra is az MTZ-re szerelhető homlokrakodók esetében a legnagyobb a harc a különböző márkák között.
Stoll szeretne még nagyobb hangsúlyt fektetni az MTZ-re szerelhető homlokrakodókra, ezért júniusban az elmúlt évek eddigi legnagyobb árkedvezményét kínálja minden kedves érdeklődő számára.
Cél, hogy a rendkívül kedvező vételár segítségével, azok a gazdák is elérhessék a prémium minőséget, akik nem mindennapos használatra vesznek homlokrakodót, hisz az ő esetükben egy jó minőségű gép drága alapáron csak nagyon hosszútávon térül meg. Az ő esetükben kiváló választás a Stoll FE 850-P homlokrakodó. Jó teljesítményével (maximális emelőerő 1860kg) bármely mezőgazdasági kiszolgáló munkát egyszerűen, gyorsan el tudunk végezni, és a legfontosabb, hogy az MTZ-kre szerelhető rakodók között ennek a legkedvezőbb az önsúlya (355kg). Utóbbi, két dolgot eredményez, az egyik, hogy nem terheljük vele az első hidat, valamint garantált a kiváló anyagminőség!
Azok a gazdák, akik mindennapos kemény igénybevételnek tennék ki a rakodójukat, azoknak a Stoll FZ 10 Profiline típust ajánljuk. A konkurens márkákhoz képest ennek is jelentősen kedvezőbb az önsúlya (szintén a jobb anyagminőségnek köszönhetően, 465kg), viszont nagyobb teljesítményre vagyunk vele képesek (maximális emelőerő: 2020kg). A Stoll FZ Profiline homlokrakodókról még annyit kell megjegyezni -talán a legfontosabb ismérve ezeknek a típusoknak-, hogy a zseniális rejtett párhuzamvezetésnek és hidraulikavezetékeknek köszönhetően a legjobb kilátási viszonnyal rendelkező rakodók a világon. Ezek a tulajdonságok a német mérnökök jeles munkáját és a nagyszerű anyagminőséget tükrözik.
Az elmúlt évek alatt az ország minden régiójában folyamatosan bővült az MTZ-re szerelt Stoll homlokrakodók köre, mert egyre több ügyfél tapasztalja, hogy a jó minőségű gép hosszú távon kifizetődőbb, hisz gyorsabb, hatékonyabb és egyszerűbb vele a munkavégzés.
A júniusi akció keretében nem csak egy prémium minőségű rakodót, garantált hosszú élettartammal, hanem egyedi akciós árakat kínál a Stoll. Az akció kizárólag júniusi rendelés esetén érvényes. Természetesen a cég gondol azokra is, akik adott esetben még nem tudják vállalni a rövid határidejű teljesítést, így ezen ügyfelek igényeit rugalmasan kezelve a szállítási határidő szeptemberig bezárólag az ügyfél kívánsága szerint történhet. Az akció részteleiről tájékozódhat a www.satogep.hu honlapon.