Megjelent a SAATEN-UNION őszi fajtakatalógusa.
Ide kattintva tekinthető meg:
http://www.saaten-union.hu/data/flash/SAATEN-UNION.hu/wintergetreide2016/page.pdf
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreIde kattintva tekinthető meg:
http://www.saaten-union.hu/data/flash/SAATEN-UNION.hu/wintergetreide2016/page.pdf
Előző
A gyomirtás és az atkafertőzés összefüggései kukoricábanKövetkező
Repcebetakarítás – nyugodt döntés a nagyobb hozamértA rendezvény célkitűzése az volt, hogy a szakmai előadások során a kollégák áttekintést adjanak arról, mit jelent és hogyan jelenthet még többet a BASF és partnerei számára az integrált gondolkodás a szőlő- és borágazatban.
Az uborkatermesztésben sincs két azonos technológia és két egyező növényállomány, még ugyanazon fajta esetében sem.
Együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet (VSZT) és Terméktanács.
A Pioneer Hi-Bred Magyarország Kft., a DuPont Magyarország Kft., a Nitrogénművek Zrt. és az Agrobio Hungary Kft. szervezésében.
Az év a kedvező időjárási viszonyok ellenére sem indult jól a paradicsomtermesztőknek.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.