fbpx

Széleskörű szakmai összefogás = nagyszabású kiállítás

Írta: Szerkesztőség - 2013 december 12.

 

Agrárgép ShowAgromaschExpo input gépesítés logisztika
A széleskörű szakmai összefogásnak köszönhetően a lehető legszélesebb kínálatot tekinthetik meg a látogatók. A most novemberben Hannoverben bemutatott újdonságok közül is várhatóan megjelenik néhány gép a kínálatban.
A MEGFOSZ (Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége) tulajdonában lévő AgrárgépShow keretein belül pedig megjelenik a hazai gépforgalmazók színe-java, köztük a nagy, piacvezető cégekkel.
A két kiállítás egyidejűségével olyan rendezvényt kínálunk a látogatóknak, melyen gyakorlatilag a teljes hazai palettát áttekinthetik.
Az AGROmashEXPO az input-gépesítés-logisztika hármasát szem előtt tartva mindhárom tematikában egyre szélesebb választékot mutat be.
Növekszik a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.
Az AGROmashEXPO keretein belül a hazai gépgyártók (MEGOSZ) tagjai ismételten nagyszabású bemutató keretében vonultatják fel a hazai gépgyártás újdonságait.
A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont ideális helyszínt biztosít a szakkiállításnak: minőségi környezetben, kizárólag fedett területen, az időjárási viszonyoktól zavartalan körülmények között várja a kiállítókat és látogatókat a nemzetközileg is elismert szakmai rendezvényre, az AGROmashEXPO-ra és társkiállítására az AgrárgépShow-ra.
Az esemény rangját többek között annak is köszönheti, hogy itt jelenik meg a legtöbb hazai cég, itt mutatkozik be Magyarországon a legtöbb külföldi kiállító.
Komoly szakmai támogatást tudhat maga mögött mind a Vidékfejlesztési Minisztérium, mind a szakmai szervezetek részéről.
A szakmai partnerek közreműködésével már formálódik a kísérő program.

Ízelítő a tervezett programból:

Január 29. Megnyitó , majd ezt követően a Vidékfejlesztési Minisztérium programja
Január 30. Gabonatermesztők Országos Szövetsége által szervezett program
Január 31. Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által szervezett program
agrárgép show, Aktuális, kiállítás, Agromashexpo, megfosz, megosz,
agrárgép show, Aktuális, kiállítás, Agromashexpo, megfosz, megosz,
Társkiállításként 2014-ben is csatlakozik az AGROmashEXPO, AgrárgépShow mellé a Magyar Kert (parkok, kertek fenntartásának, művelésének gépei, eszközei) valamint a Szőlészet és Pincészet (technológiát felvonultató) szakkiállítás.
A három szakterület együttes bemutatkozása a látogatók számára is kiemelkedő lehetőség, hogy egy időben, egy helyen tájékozódjanak az aktualitásokról, trendekről, újdonságokról.