fbpx

Szerves anyagban otthon vagyunk

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2020 október 17.

Komplett talajmegújító technológia a Talajreform szaktanácsadóitól

 

 

A talaj szervesanyag-tartalmának növelése, a talajélet aktivitásának fokozása idő-, energia- és természetesen tudásigényes folyamat. Ezen a különböző termékek és megoldások gyorsítani nem tudnak, de zökkenőmentesebbé tehetik az átállás éveit, valamint felkészíthetik a talajainkat – és a gondolkodásunkat – a küszöbön álló változásokra.

 


Startereink 60-70% szerves anyagból állnak, így nem csoda, hogy a gyökerek körül kétszer akkora baktériumszámot mértünk.

 

A Talajreform csapata által kidolgozott technológia minden esetben az ideális talajkörülmények megtermését szolgálja:

  • A gilisztahumusz alapú Esstence növénykondicionáló a növényre, vetőmagra és talajra kijuttatva egyaránt hasznosul. A koncentrátumból frissen, az Ön igényeinek megfelelően készítheti el az oldatot az alkalmazás előtt. (Növénykondicionáló készítményként engedélyezett termék – talajkondicionáló hatásait a gazdálkodói tapasztalatok alátámasztják).
  • CarbonKick szerves startereink kiváló indulást biztosítanak mind az őszi, mind a tavaszi kultúráknak. Magas NPK-tartalmuk mellett huminsavat, kalciumot és mikroelemeket tartalmaznak. Alap- és startertrágyaként egyaránt használhatóak, és a felpezsdülő talajélet feltárja a talajban lévő tápanyagokat is.
  • Hazai talajokra, hazai gazdák tapasztalataira alapozva kifejlesztett TillageMix takarónövény-keverékeink szezonja ugyan már véget ért, azonban az elvetett mixekből már sok helyen szép állomány fejlődött. Érdemes figyelemmel kísérni 40-nél is több egyedi keverékünk teljesítményét, és jövőre ezek alapján összeállítani a területekre a zöldítő koktélokat.

A termékekhez komplett technológiát javaslunk, így biztos lehet benne, hogy a megfelelő időben, a megfelelő dózisban és a megfelelő módon juttatja ki az anyagokat. Ezzel kapcsolatban kérjük, keresse szaktanácsadóinkat!

A talajmegújító technológiában rejlő különbség már az első évben észrevehető, és a folyamatosan fejlődő talajegészség előnyei egyre nyilvánvalóbbak lesznek – a hozamokban, a növények egészségében, a gazdaság jövedelmezőségében és a talajokban egyaránt.

 


A gilisztahumusz alapú Esstence talajkondicionáló koncentrátum 1200+ baktériumfajt és 250+ gombafajt tartalmaz.

 

Elérhetőségeink:

Molnár Tamás: +36 70 943 43 81
[email protected]

Diriczi Zsombor: +36 30 645 62 57
[email protected]