fbpx

Színreválogató gépek új korszaka

Írta: - 2017 november 21.

Olyan színreválogató gépet keres, ami nemcsak kiváló minőségű, de egyben megfizethető is? Higgye el, lehetséges!

Cégünk termékeire mindig is a magas műszaki színvonal, igényes kivitelezés, tartósság, megbízhatóság és az energiahatékonyság volt jellemző. Most sincs ez másként, ezért is ajánljuk szíves figyelmükbe a kínai TAIHO cég által gyártott színreválogató gépeket!

Együttműködésünk a kínai TAIHO céggel viszonylag új keletű, ez év tavaszán kerestek meg minket. Ennek folyományaként, a hivatalos meghívásnak eleget téve szeptember végén személyesen is megismerkedhettünk a forgalmazni kívánt termékek működésével, illetve meggyőződhettünk azok kiváló minőségéről. Az egyhetes látogatás során körbejártuk az egész gyárat, betekintést nyerve a gyártási folyamat minden mozzanatába, hiszen a kínai cégnél minden munkafolyamatot ők végeznek, a lemezek gyártásától, hajlításától kezdve a lakkozáson keresztül egészen a hegesztésig, így könnyebben tudják követni, kontrollálni a folyamatokat és az elvárt minőséget. Mindemellett hihetetlenül ügyelnek a tisztaságra és a precizitásra.

Természetesen nem csak a gyártást jártuk végig, de a legtöbb gépet működés közben is láttuk. Kínálatuk igazán lenyűgöző, a gépek felhasználási célja pedig igen sokrétű. Színreválogatóik csúszkaszáma az egy csúszkástól a tíz csúszkásig terjed, válogatni pedig szinte bármit lehet velük, a legnépszerűbb terményektől egészen a homokig, kisebb kavicsokig, illetve a műanyagig, színre és alakra, formára egyaránt alkalmasak.

Évente 2500 darabot gyártanak, és üzemelnek be, ebben az évben lépik át összesen a 20 ezres számot. Több mint 80 országba szállítottak már berendezéseket. A gyárban 600 embert alkalmaznak, nagy részük a fejlesztéssel foglalkozik.

A látogatás során természetesen nemcsak nézelődtünk, villamos szakértőnk kívül-belül megvizsgálta a gépeket, szükség esetén feltette kérdéseit. A kínai gépek egyik legnagyobb előnye, hogy a legmodernebb technikával vannak felszerelve (például géphiba esetén a kínai mérnökök interneten keresztül is közbe tudnak lépni), kezelésük azonban egyszerű, az áruk pedig megfizethető! A kezelőprogram nyelve egyelőre a kínai és az angol, de gőzerővel dolgozunk a magyarosításon, így ez sem kell senkit, hogy elriasszon. Nemsokára Magyarországon is elérhető lesz az első modell gép, terveink szerint a 2018-as AGROmashEXPO-n mindenképpen bemutatásra kerül, így Önök is meggyőződhetnek a gépek kiválóságáról. Várjuk Önöket sok szeretettel!

Bővebb információk : http://www.chinacolorsort.com , http://www.goldcornsro.com , Gold Corn s.r.o.-facebook