“Tanuljunk együtt!” – grilltermékek és sütnivaló kolbász

Írta: Csomor Zsolt - 2019 március 29.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk együtt!” programsorozata a húsipari témakörben folytatódik, ahol az érdeklődők a grilltermékek és a sütnivaló kolbász gyártásával kapcsolatos ismereteiket bővíthetik.

grill

A kamara feladatának tekinti, hogy tevékenységével segítse tagjait a piaci helyzetük erősödésében. Ennek érdekében célja a gyártási profiljukhoz illeszkedő, esetleg azt kibővítő széleskörű szakmai ismeretek átadása. A programjaikon résztvevők visszajelzései alapján igény mutatkozik az ilyen és ehhez hasonló gyakorlatorientált szakmai napok megtartására. A tagi igényekhez igazodva a húsipar számára ezért újabb lehetőséggel erősítik a programok portfólióját.

A „Tanuljunk együtt! – Grill termékek és sütnivaló kolbász” szakmai programot 2019. április 26-án rendezi meg a NAK Budapesten, a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék tanüzemében. A résztvevők megismerhetik többek között a húskészítmények élelmiszerbiztonsági alapjait, a gyártástechnológia főbb lépéseit, a gyártás élelmiszerkönyvi vonatkozásait, valamint áttekinthetik a húspép készítésének alapjait is. Az elméleti előadásokon túl a gyakorlatban is lehetőség nyílik a különböző grilltermékek gyártására és ezek érzékszervi bírálatára.

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A részletes programtervet tartalmazó meghívó és a regisztrációs link itt érhető el.

A gyakorlati napon 18 fő részvétele biztosított, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. A jelentkezést követően a NAK munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot! Kérdés esetén további információ: [email protected]