fbpx

Tegyünk együtt a környezetünkért!

Írta: Szerkesztőség - 2018 június 25.

Vegyen részt Ön is a körforgásban és zsebelje be a kedvezményt!

Manapság már mindenki számára ismert probléma a környezetszennyezés és megkérdőjelezhetetlen a környezetvédelem fontossága az élet valamennyi területén. A növénytermesztés során az egyik ilyen jelentős környezetkárosító tényező a termesztés során használt készítmények csomagolóanyaga. A növényvédő szeres csomagolóanyagok kezelése megoldott ugyan a CSEBER Nonprofit Kft. tevékenységének köszönhetően, ezen kívül is létezik azonban számos olyan készítmény (biostimulátorok, műtrágyák, mikroelem-készítmények, stb.), melyek csomagolóanyagának szakszerű kezelésére a termelők többségének nincs lehetősége. Ki ne hallott volna már a határban, a föld szélén elásott, esetleg elégetett üres csomagolóanyagokról. Lássuk be, ezek a „megoldások” nem nevezhetőek környezetbarátnak, sőt, épp a munkánkhoz, megélhetésünkhöz szükséges egyik legfontosabb dolgot szennyezik és teszik tönkre: a környezetet (a talajt, a vizeinket, a levegőt). Arról nem is beszélve, hogy ezeknek az anyagoknak a nem szakszerűen elvégzett megsemmisítése meglehetősen káros az emberi szervezetre is.

A Malagrow Kft. működésében a kezdetektől fogva az egyik legfontosabb irányelv a környezettudatosság. Az általunk kínált Valagro készítmények mindegyike a fenntarthatóság elvén alapul; úgy tápláljuk a növényeket és próbáljuk fokozni a hozamokat, hogy közben végig szem előtt tartjuk az emberiség és a természet fontosságát. Ez a környezettudatos szemlélet vezérelt minket abban is, hogy 15 évvel ezelőtt elindítottunk a Malagrow Kft.-n belül egy hulladékkezelési divíziót (bővebb információ: http://www.hulladekpres.hu), mely mára önálló üzletággá nőtte ki magát. Mindez kiváló lehetőséget ad számunkra ahhoz, hogy a fenti problémára megoldást kínáljunk, és biztosítsuk termelőink részére az általunk forgalmazott Valagro készítmények csomagolóanyagainak megfelelő, környezetkímélő kezelését! Ezért indítjuk el 2018-ban a Malagrow Környezetvédelmi Programot (MKP-t), melynek keretein belül vásárlási kedvezménnyel köszönjük meg a termelők közreműködését a környezettudatos hulladékkezelésben, így mindenképp érdemes részt venni benne!

Hogyan működik az MKP?

  • gyűjtse össze az év során felhasznált Valagro készítmények csomagolóanyagait
  • szerezze be a viszonteladó partnereinknél megvásárolható MKPgyűjtőzsákot
  • tüntesse fel a szükséges adatokat a gyűjtőzsákon
  • mossa ki 3szor az üres Valagro flakonokat, kannákat és zsákokat
  • tegye bele őket az MKPgyűjtőzsákba
  • töltse ki a gyűjtőzsákon lévő táblázatot
  • 2018. szeptember 1. és november 15. között adja le a gyűjtőzsákot a gyűjtőpontok egyikén

Miért érdemes részt venni benne?

Ezek után nincs más dolga, mint várni azt az értesítő levelet, melyben tájékoztatni fogjuk az Ön által igénybe vehető vásárlási kedvezmény mértékéről. A kedvezmény összege az Ön által összegyűjtött és leadott Valagro csomagolóanyagok fajtájától és mennyiségétől függ (részletes információ ezzel kapcsolatban a http://www.malagrow.hu/mkp oldalon található). A vásárlási kedvezmény a tájékoztató levél átadásával 2019. április 15-ig vehető igénybe Valagro termékek vásárlása esetén, ugyanazon a gyűjtőponton, ahol az MKP-gyűjtőzsákot leadta.

Mi történik az összegyűjtött üres Valagro csomagolóanyagokkal?

A gyűjtőpontokon leadott üres Valagro csomagolóanyagokat központilag összegyűjtjük, elszállítjuk és hulladékkezelési divíziónk keretein belül szakszerűen megsemmisítjük, illetve újrahasznosítjuk őket.

A Malagrow Környezetvédelmi Program részletes leírásáért és szabályzatáért, valamint az Önhöz legközelebb lévő gyűjtőpont megtalálásáért kérjük, látogasson el a http://www.malagrow.hu/mkp honlapra!