fbpx

Terepen is tud a futóműre szerelt mérleg

Írta: Kohout Zoltán - 2020 január 03.

Jelentős megtakarítást érhet el a gazdaság, ha a BPW Agro Hub nevű mérlegrendszerét használja: az eszköz a futóműre szerelve még nehéz terepen is teljesít – nem véletlenül nyert díjat.


A BPW AGRO Hub – dinamikus tömegbecslő rendszert a BPW Hungária Kft. fejlesztette ki. a Technológia előnye, hogy szállítás, rakodás, szórás, etetés és mérlegelés során is alkalmazható, és teljes átláthatóságot biztosít. A futóműre szerelt digitális mérlegelő rendszer akkor is precíz eredményt produkál, amikor a jármű éppen nehéz terepen halad. Sokoldalú alkalmazásának eredményeként a szóróeszköztől a takarmánykeverő kocsiig bezárólag szállítók és termelők is folyamatosan nyomon követhetik a pótkocsik összsúlyát és hasznos terhelését – akár menet közben is. A rendszernek köszönhetően a szállítást végző pótkocsik megtakaríthatják a hídmérleghez és a rakodóudvari mérleghez vezető utat.

Az újítás az AGROmashEXPO, AgrárgépShow Termékfejlesztési díj pályázatán a Hazai Termékfejlesztési díj – Digitalizáció kategóriában nagydíjat kapott.