fbpx

Timac AGRO Tápanyagszakértő

Írta: - 2017 október 13.

NI HAO CSUNGKUO – SZERVUSZ KÍNA

A Timac AGRO Hungária Kft partnerei ellátogattak Kínába. Ennek keretében ismerkedtek ennek a távoli, óriási ország nevezetességeivel, kultúrájával és élményekkel gazdagon tértek haza a napokban.Ezúton kívánunk további sok sikert és eredményes évet Minden Kedves Partnerünknek!

Az őszi fejlettség jelentősége

A növények kondícionálása, vagy biostimulátoros kezelése egyre több helyen része a termesztéstechnológiának. A magaktiválás azonban a gyakorlatban még nem eltrejedt beavatkozás. A termesztéstechnológia fejlesztése és a versenyképesség megőrzése azonban folyamatos nyitottságot követel a termelőktől. Szerezzünk lépéselőnyt, már az elején. Ma már a növénykondicionálás megkezdésével nem kell megvárnunk a kelést. Magaktiválással a csávázás során a mag felszinére felvitt bioaktív anyagok már a vetést követen bejutnak a csírázó magba és gyorsítják a kelést, fokozzák a korai fejlődést. A hatás már a kelést követően szembetűnő. A korai, gyors fejlődés biztos alapot nyújt a jövedelmező búzaterméshez. A magaktiválás egy újabb lehetőség a sikerre.

Szemtől szemben: Szilágyi Mihály

Fábián Péter korábbi régióvezető növénytermesztési projektvezetővé történő kinevezése után a Timac AGRO Hungária Kft csapata új észak-keleti régóvezetővel bővült. Mihály gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök diplomáját 2013-ban a Debreceni Egyetemen, szakmai tapasztalatait pedig nemzetközi vállalatoknál szerezte. Új kollégánknak ezúton is sok sikert kívánunk a Timac AGRO csapatában!

ISMÉT BIZONYÍTOTT

Többszörösen megtérül az okszerű tápanyag-utánpótlás. A Timac AGRO Tudásközpontban Tiszavasváriban is igazolást nyer az okszerűség előnye. Siló és takarmány kukoricában is jelentős terméstöbbletet adott a YIELD SERVICE technológia.