fbpx

Kwizda: provokatív viszonyok, megbízható válaszok

Írta: Kohout Zoltán - 2021 július 13.

Hatóanyag-kivonások, klímaváltozás, elővetemény-szempontok, trágyázási megfontolások, mindez pedig kifejezetten provokatív, nehezített körülmények között – ezek a fontos technológiai kérdések álltak a júniusi Kwizda Terepszemle bemutatójának homlokterében.

A Tolna megyei Felsőnánán, a napraforgó és kukorica kísérleti parcelláknál különösen provokatív viszonyok között tesztelték a Kwizda startertrágya-technológiájának teljesítményét, ráadásul nem is mikro-, hanem a nagyüzemi viszonyokat jobban tükröző, 100 m2-es mezoparcellákon, többszörös ismétlés mellett, hogy minél hitelesebb adatokkal segítsék a gazdák tájékozódását. A bemutatóval és az innovatív tápanyag-utánpótlási termékek bemutatójával a cél az volt, hogy választ, jövedelmező technológiai megoldásokat adjanak az időjárás-változás, a hatóanyag-kivonások okozta kihívásokra.

 

Gépbemutató Kwizda rendezvény Kwizda rendezvény Kwizda rendezvény Kwizda rendezvény Kwizda rendezvény Kwizda rendezvény Kwizda rendezvény Kwizda rendezvény Kwizda rendezvény Kwizda rendezvény Kwizda rendezvény Grafikon Kwizda rendezvény

 

Fotók: Horizont Média, Kohout Zoltán