fbpx

Újdonságok éve a CASE IH-nál

Írta: Szerkesztőség - 2014 március 07.

Maxxum CVX

A jól bevált Maxxum család is elérhető 2014-től CVX váltóval. A korábbi csoport powershift váltók mellett már a fokozatmentes váltóval is rendelhető ez az univerzális traktor. A váltó a jól bevált CVX váltót ötvözi a dupla-kuplungos technológiával. Ezek a váltók teljes egészében folyamatosan működnek 0 és 50 km/h között és hihetetlen hatékonyságot biztosítanak két mechanikus tartomány segítségével. A váltás a két tartomány között automatikusan történik a dupla-kuplung segítségével. A Maxxum traktorok is el lettek látva az APM (automatikus termelékenység vezérlés) rendszerrel, amely már a Puma, Magnum és Steiger traktorkban évek óta bizonyít. Az APM rendszer automatikusan a terhelésnek megfelelően a legalacsonyabb fordulatszámon tartja a motort az optimális üzemanyagfelhasználás érdekében. A komfort is jelentősen növekedett, az új kabinba a közös kezelési platform keretében a fentebb említett szériák multicontrolleres kezelőfelületét építik be, így aki már vezetett valamilyen CASE IH traktort, az rögtön otthonosan fogja érezni magát bármely modellben. Az új 4,5 l-es common-rail SCR technológiával ellátott motorok (131-150 LE) hihetelen rugalmasságukkal minden igényt kielégítenek mind erő, mind hatékonyság tekintetében.

Magnum CVX

Szintén újdonság a 2014-es évben a több mint 25 éves múltra visszatekintő Magnum családban is megjelenő CVX váltó. Ez a váltó természetesen jóval robusztusabb, mint a Maxxum-nál használt és itt négy mechanikus tartomány található a váltóban a még nagyobb hatékonyság érdekében. Azonban az előnyök itt is megegyeznek a fentebb említettekkel, tehát itt is nagyobb hatékonyságot érhetnek el a gazdálkodók. Itt fontos megjegyezni, hogy a Magnum traktoroknál a full powershift váltóval szerelt gépekben is van már APM rendszer. A CVX váltóval szerelt Magnumokból 7 modell áll rendelkezésre a 235 és 370 LE névleges teljesítményű tartományban.

AFS

Gépeinket a legkisebb traktortól a legnagyobb kombájnokig különféle pontosságú és tudású GPS eszközökkel tudjuk ellátni igény szerint. Az automata kormányzás előkészítés a Puma, a Magnum, a Steiger traktorokban és kombájnokban már alapfelszerelés. Így, ha valaki igényt tart bármikor a GPS eszközök használatára, ezek beszerelése egészen egyszerű és gyors folyamat. Cégünk február és március hónapokban jelentős kedvezménnyel kínálja az összes GPS eszközt, melyek nemcsak a CASE IH gépeibe szerelhetők be.

Quadtrac&Steiger

Ez a család is frissül az idei évben és a szegmens legerősebb traktorját teszi elérhetővé 628 LE teljesítménnyel. Mind a gumihevederes, mind a kerekes kivitel a legjobb vonóerőt biztosítja ebben a szegmensben a lehető legalacsonyabb talajnyomással.

Agro-Békés Kft.

www.agrobekes.hu