fbpx

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL BŐVÍTETTE KAPCSOLATRENDSZERÉT A DEKI KLASZTER A DÉL-ALFÖLDI RÉGIÓBAN

Írta: - 2014 február 20.

2013 / 12/ 31

Sikeresen zárult a DEEF Nonprofit Kft. „A dél-alföldi vállalkozások együttműködésének fejlesztése, innovatív megoldások kifejlesztése az Dél-európai országokba történő export értékesítés megtartása és erősítése érdekében” című, DAOP-1.2.1-11-2011-0011 számú pályázata. A projekt az Új Széchenyi Terv keretében, 29 512 384 Ft uniós támogatásból valósult meg.

A Dél-Európai Kereskedelemfejlesztési és Innovációs Klaszter projekttársasága, a DEEF Nonprofit Kft. a 2012. évben indította pályázati projektjét.

A projekt célja az export hatékonyság növelése a klasztertagok körében, továbbá a tagok közötti együttműködések szintjének növelése, közös projektek kialakítása, tudásmegosztás a klasztertagok között, valamint információ és szakmai ismeretek gyűjtése a felsőoktatási intézményektől, továbbá új üzleti kapcsolatok kialakítása, új célpiacok meghódítása volt.

A 36 890 480 Ft összköltségű pályázati projekt a Dél-alföldi vállalkozások együttműködését, valamint a Dél-kelet európai országokba történő export tevékenység növelését célozta. Ennek érdekében felhasználásra került a támogató felsőoktatási intézmények tudásanyaga, kapcsolatrendszere. A tapasztalatok, best practice-ek megosztása benchmarking klubok keretében realizálódott. A projektcélok keretében az újszerű marketing megoldások megvalósításán túl, főként nemzetközi kiállításokon és üzletember találkozókon történő megjelenésekre került sor.

DEEF Nonprofit Kft.

Cím: 6758 Röszke, Felszabadulás u. 193.

Telefon: +36 (62) 430-861

E-mail: [email protected]

Honlap: www.deki.hu