Bor lesz a (legtöbb) magyar szőlőből
A tavalyi csapadékos ősz kedvezőtlen hatással bírt a vessző beérésekre, az idei hűvös tavasz pedig késleltette a fakadást, a szőlőtermelők tehát jelentős hátránnyal indultak.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA tavalyi csapadékos ősz kedvezőtlen hatással bírt a vessző beérésekre, az idei hűvös tavasz pedig késleltette a fakadást, a szőlőtermelők tehát jelentős hátránnyal indultak.
Az eddigi eredmények és a termésbecslések szerint a kukorica hektáronkénti átlaghozama eléri az 5,65 tonnát Zala megyében, amely a térségben közepes eredménynek számít.
Az Optimum® AQUAmax® hibridek az elmúlt évtizedek, tudatos és szakszerű nemesítési folyamatának eredménye
Örömmel tölt el minket, hogy a sok éves kutató- és fejlesztő munkánk eredményét az idei évben kapott rangos szakmai elismeréseink is visszaigazolják.
A szerdán megnyílt észak-olaszországi három napos szakmai bemutatón a magyar termelők egyebek között meggylekvárral, meggylével és meggypálinkával mutatkoztak be.
A hazai, koncentrált nagyüzemi állattartótelepeken évente – 20-22 millió köbméter szerves hígtrágya keletkezik, amelynek felhasználása – a termőterületre történő…
Az elmúlt évek gyökérzöldségfélék termesztésében további csökkenés volt megfigyelhető, ezen belül a legnagyobb volument képviselő sárgarépa felülete is visszaesett,…
A zöldség-gyümölcsfélék hűtésével a legfőbb célunk a sok munkával, energia-befektetéssel megtermelt zöldségek, gyümölcsök minél előbbi lehűtése, optimális ideig való…
Szemléletváltás a tömegtakarmány termesztésben – a tömegtakarmány kultúrák diverzifikálásaMottó: föld ne álljon üresen!
Szabad gyökök az élő szervezetben folyamatosan keletkeznek, elbontásukra, semlegesítésükre többszintű védelmi mechanizmust hozott létre a természet.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.