Kevés a hízó, kevés a koca
A családi gazdaságok és kisüzemek helye, szerepe a sertés termékpályák fejlesztésében címmel tartott tanácskozást február elején a Vágóállat és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (VHT).
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA családi gazdaságok és kisüzemek helye, szerepe a sertés termékpályák fejlesztésében címmel tartott tanácskozást február elején a Vágóállat és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (VHT).
Mikroklímán az istállók levegőjének fizikai, kémiai és mikrobiológiai állapotát és ezen tényezők folyamatos változóját értjük.
Az ír és az izlandi partoknál a Celtic Sea Minerals vállalat a tengerből mineralizált tengeri hínárt nyer ki.
A mogyoródi UniverZoo-Üzleti és Élménypark adott otthont a hazai sertéstartás jövőbeni lehetőségeinek bemutatására.
Az állattenyésztés sajátosságai az ökológiai gazdálkodásban.
Azokon a területeken, ahol egyáltalán már be tudták takarítani a kukoricát, a szárítás lett a legfőbb szempont.