Kulcsszó: takarmányozás
Három lehetőség, hogy csökkentsük a deoxinivalenol (DON) tejtermelésre gyakorolt hatását
Nagy mértékű táplálékbevitel és koncentráltság: a takarmány arányainak szerepe a táplálkozásban
Rovarfehérjék a takarmányozásban
Legyek, bogarak, tücskök: nagy az igény alternatív fehérjeforrásokra
A biztonságos megoldás a ZnO- és antibiotikum-mentes takarmányozásra
Miután az Európai Bizottság 2017. június 19-én megszavazta a cink-oxid állatorvosi céllal történő alkalmazását, a tagállamok öt évet kaptak arra,…
Istállóhigiénia az ellést megelőző időszakban
Az állatok csak akkor tudnak genetikai képességüknek megfelelő szinten, egészségesen, és gazdaságosan termelni, ha…
Tritikáléból kenyér?
Az ember által létrehozott gabonanövény, a tritikálé egyesíti a búza és a rozs tulajdonságait.
PoultryStar® – Hogyan növeljük a probiotikumok hatásfokát?
A FAO nemrégiben kiadott egy jelentést a takarmányozásban használt probiotikumok előállításáról, hatásáról és szabályozásáról („Probiotikumok az állati takarmányozásban” címmel).
Műszaki eszközök a szarvasmarhák takarmányozásában
A szarvasmarhatartásban, a húsmarhatartásban, a marhahízlalásban és a tejelőállomány tartásában is a termelési eredmények, árbevételi oldalról a maximumra, míg a termelési költségek vonatkozásában a minimumra való törekvés a jellemző.