Versenyképesség és fenntarthatóság mikrobiológiai talajoltással
A mikrobiológiai talajoltás hatása már az első évben érzékelhető, mérhető.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA mikrobiológiai talajoltás hatása már az első évben érzékelhető, mérhető.
A talajszelvénybe „ugorva” így látja a szakember a Duna és a szél alakító munkáját a kiskunhalasi szakmai napon.
Így pótolhatja egyszerre a nitrogént, kalciumot és magnéziumot!
Ellenállóbb a növény, javul a talajszerkezet, nő a termés: beválik az AÖP a mezőgazdaságban – értékeli a Phylazonit.
Talajoltás a mezőgazdaságban: a mikrobiális oltóanyagok, javítják a talajszerkezetet, a vízmegtartó képességet.
Fontos, hogy a baktériumkészítmények kiválasztása szakmai szempontokból történjen.
Mezőgazdaság: a talajjavítás, a megfelelő talaj pH erősíti a talajbaktériumok és növénykondicionálók hatékonyságát, több termést eredményez.
A mezőgazdaságot közelről érintő pályázat a giliszta védelmét állította a fókuszba.
A mikrobák az elhalt növényi maradványok lebontásában játszanak fontos szerepet.
A mezőgazdaság alapja a termőföld, de még mindig pusztítjuk és nem eléggé figyelünk az igényeire, pedig a termés sikere döntően abban a 30-60 centis közegben dől el.