fiatal gazda

A jelentés javaslatokat is tartalmaz arra nézve, hogy miként lehetne reagálni az új kihívásokra.
Hatodszor is keresik az év agráremberét, amire bármely ágazati szereplő jelölhető november 15-ig.
A megszokott gyakorlatorientált személettel készül az AGRYA és a NAK a méltán népszerű Fiatal Gazda Napok megrendezésére novemberben.
Sumiversitas, avagy szoros szakmai kapcsolat a gazdálkodásban tevékenykedő új generáció tagjaival.
A 2012-ben induló nyertes fiataloknak van fontos kötelezettségük!
A programban a résztvevők bepillantást nyerhetnek egy működő gazdaság mindennapjaiba
A NAK az AGRYA-val közösen együttműködve rendezvénysorozatot szervezett február elején. Ennek egyik kiemelt témája az induló fiatal gazda pályázat és annak szankciómentes megvalósítása volt.
Szavazzon január 20-ig kedvencére a 10 kategóriában meghirdetett Év Agrárembere pályázaton.
A budapesti Fiatal Gazda Konferencián mutatta be a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége – AGRYA „Az ügy, ami összeköt - Nemzeti minimum az agrár nemzedékváltásért” címet viselő anyagát.
Holló-Cseh Renáta, Horváthné Sabjanics Marina, Zajcsek Szabolcs és Zajcsekné Tóth Mónika
Egyszerű adminisztráció, tág felhasználás – de érdemes figyelni a részletekre!
A kertészeti ágazatban érdekelt fiatal gazdálkodók többségében (83%) önállóan értékesítik a termékeiket, közel négyötödük (79%) pedig a termeléshez szükséges alapanyagokat is önállóan szerzi be.
A kertészeti ágazatban érdekelt fiatal gazdálkodók közel négyötöde önállóan szerzi be a termeléshez szükséges alapanyagokat.
A kertészeti ágazatban érdekelt fiatal gazdálkodók közel háromnegyede (73%) beruházott a gazdaságába az elmúlt öt évben.
Egy új kor küszöbén, átalakuló agrár világ - kihívások és válaszok - 2016. február 26.
Az előadók felhívják a figyelmet az esetleg felmerülő buktatókra és hasznos tippeket adnak a pályázni készülőknek.
A megszokottól eltérően most a Pályázati aktualitások-rovatunkat nem alkalmazzuk abból kifolyólag, hogy az előző év végével lezárult az előző támogatási időszak, és...
Tizenkét hónap, tizenkét fiatal, magyar gazda egy-egy portréja és a mezőgazdaság iránti elkötelezettségéről szóló hitvallása egy igényes, pikáns és Magyarországon még sosem látott kalendáriumban - ez a rövid összefoglalója annak a naptárbemutatónak, amelyre a Fertilia Kft. hívta a sajtót december elején.
Rákészülve már a 2015-2020 közötti új támogatási ciklusra az év végi záró cikkünkben szeretnénk tájékoztatót nyújtani azon fiatal gazdálkodó olvasóink számára, akik az...
E havi cikkünkben a pályázati aktualitások rovat két részből tevődik össze. Az első felében a 2014 májusában benyújtott és szeptemberben pozitív támogatási határozattal...