gumiabroncs

Komoly anyagi kártól óvhatja meg drága gépparkját az a gazdaság, amely átgondolt és alapos előkészületeket tesz a kombájnok megfelelő téli tárolása érdekében.
A gumiabroncs fejlesztések a hosszabb élettartamra, a kopás csökkentésére, a tapadás növelésére, a kényelem emelésére, valamint költségek csökkentésére irányulnak.
A nemzetközi agrárszaksajtó képviselői a Case IH fejlesztéseit szeptember elején tekinthették meg és próbálhatták ki.
A Fliegl szeptember 21-én szeretettel vár minden érdeklődőt abdai gyárának nyílt napjára.
Sok és sokféle termék készül, és egyre nő az abroncspiac.
Technológia a mezőny élén!
Az új fejlesztésű mezőgazdasági abroncsok egy sor innovatív tulajdonsággal rendelkeznek.
A radiál abroncsok térhódítása mellett a mezőgazdasági gumiabroncsok fejlesztési iránya az alacsony nyomású, nagy sebességű gumiabroncsok irányába mutat.
Az Özka gyár, vagyis a törökországi Özka Lastik, 1994-ben gumiabroncsok újrafutózásához használt alapanyagok gyártásával kezdte meg tevékenységét.
Az Optigép Kft. évtizedekre visszanyúló tapasztalatokkal rendelkezik a napraforgó- és kukorica-betakarító adapterek fejlesztésében és gyártásában....
„Gyertek vissza!” – többször hallotta már ezt a felszólítást Thorsten Bublitz, a mezőgazdasági abroncs termékcsalád igazgatója és Ralf Krieger vezető...
Bemutató a Großglockner panorámaútján és a zöldben
A HANKI-KER Kft. 1992-ben alakult, alapító tagok Hangai József és Kisbodri Gábor. Értékesítési és javítási szolgáltatásainkkal célunk – földrajzi...
2004-ban új üzemet nyitottak, ahol megkezdték a gumiabroncsok gyártását traktor első- és hátsó kerekekre, pótkocsikra, mezőgazdasági vontatmányokra,...
Az „Év Traktora" (Tractor of the Year®) egy nemzetközi díj, amelyet évenként ítélnek oda arra érdemes legjobb típusoknak.
Itthon évente átlagosan ezer vadat ütnek el autósok, több százmilliós kárt okozva saját maguknak.
A mezőgazdaság feladata az emberiség élelmiszer-ellátásának biztosítása. A mezőgazdaság alapvető gépe a traktor
A Kverneland teljesen új szemenkéntvető-rendszere az Optima SX High Speed.
Kivi Zalából: miért ne?
Hazánk legnagyobb, magyar tulajdonú gumiabroncs- és autószerviz-hálózatával rendelkező cége, a Marso Kft. 2017. szeptember 6-án szakmai partnertalálkozót tartott, ahol a mezőgazdasági gumiabroncsszegmens nagy márkája, a BKT képviseltette magát.