siló

Az Agritech Kft. kínálatában szerepelnek akár azonnal átvehető, üvegszál merevítésű poliészter silótornyok; szintén részben a készleten spirálbehordók (50125 m), akár nagyobb mennyiség is megrendelhető.
Újság-előfizetéssel minőségi Lely-gépet nyert az állattartó.
Az OBIAL török gyártmányú silók komplett be- és kitárolási technológiával, szellőzők és hőmérők széles választékával rendelhetők.
Fókuszban a tehén és a bendő energiaellátottsága.
Az OBIAL török gyártmányú silók komplett be- és kitárolási technológiával, szellőzők és hőmérők széles választékával rendelhetők.
A horganybevonat a korrózióval szemben kitűnően védi a vasat, de egyúttal remek befektetés is.
Mit kell tudni egy XXI. századi gabonaőrnek?
A szálas és szemes takarmányok, valamint a cukorrépaszelet erjesztéses tartósításának egy új technikai megoldása a nagy átmérőjű fóliahengerbe történő silózás.
A tejelő szarvasmarhák legfőbb tömegtakarmányát adó, a receptúrák meghatározó összetevője a silókukorica.
A rendszer előnyei: - egyszerű betonalap szükséges a tároló-szárító silónak és kapcsolódó berendezéseinek egyaránt, - kíméletes szárítás, a magok beltartalmi értékeinek megőrzésével, - homogén szárítási minőség, - felhasználóbarát, automatizált rendszer, több szabadidőt eredményez a felhasználónak, - egyszerű használat, megbízható rendszer, kevesebb karbantartási költség, - sokoldalú rendszer (szinte mindenféle gabona szárítására alkalmas), így a befektetés gyorsabban megtérül, - hatékony és átfogó koncepció ellenőrzött energiafogyasztással, - a betakarított termény gyors és egyszerű elhelyezése bármilyen időjárási körülmények közt, - jelentős tárolási kapacitás.
Avagy hogyan tudjuk növelni a takarmányok táplálóanyag tartalmát?
Február elején jártunk, kint 5 oC volt, de a frissen mart silókazalból áradt a meleg.
Megállapodott a lengyel Michal gépgyártó vállalkozás és a Der-Agro Kft. a gyár termékeinek magyarországi forgalmazásáról.