traktor

Egészségügyi szempont a rázkódásmentes fülke kialakítása.
A vágóasztal szállítókocsival történő vontatása garantálja a gyors, közlekedésbiztonsági szempontból is ideális vonulást, kevesebb félreállással.
Boldog gyereknapot kíván az Agrárágazat szaklap szerkesztősége!
A ZOOMLION ügyes, univerzális, kényelmes és ár-érték arányban igazán kiváló erőgép.
Állíttassa össze leendő John Deere gépét az Ön egyedi igényei szerint!
A kombájn megérkezett, C9300 sorozat az új TOPLINER, mely hatékonyság és kényelem tekintetében új dimenzióba helyezi a betakarítást
Április 1-től 4 hónapon át idén is kapható lesz a Flumite® 200 atkaölő szer. A Chinoin Rt. növényvédőszer-üzletágának utódjaként működő Agro-Chemie Kft. idén is elérhetővé teszi a gazdálkodók számára a Flumite® 200 atkaölő szert Magyarországon.
A pótkocsikhoz kifejlesztett AGRO Drive hidraulikus hajtott tengely számos kitüntetést kapott az elmúlt időszakban. Budapesten, az AGROmashEXPO-n és Würzburgban, az egyik legnagyobb európai seregszemlén a szakma és a nagyközönség is díjazta a fejlesztést.
Az új központ megnyitásával az AGCO tovább bővítette a Massey Ferguson traktorok globális mérnöki és gyártási központját.
A tavaszi vetésű, széles sortávolságú növények - kukorica, napraforgó, cukorrépa, szántóföldi zöldségfélék - apró magvainak vetésére szemenkénti vetőgépeket alkalmaznak
A mezőgazdasági traktor munkavégzése során vonóerőt fejt ki. Egy adott traktor esetében - bizonyos határok között - lehetőség van a vonóerő növelésére, a teljesítőképesség maximalizálására és a hajtóanyag-fogyasztás minimalizálására
Szabadszálláson csillagos ötösre vizsgázott a márka!
A Kubota Corporation bővíti jelenlétét a mezőgazdasági gépiparban
A várva várt Solis 75 CRDi végre megérkezett Magyarországra! Kollégáink egyből górcső alá vették és még egy kis munkára is befogták.
Az általunk forgalmazott Matermacc és Özmean szemenkénti vetőgépek egyaránt megoldást nyújtanak azoknak, akik megfizethető vagy akár prémium minőségű gépet szeretnének
A Massey Ferguson 7719 S lett az Év Traktora a SIMA kiállításon.
Miért fizetne olyan felszereltségért, amire semmi szüksége? Segítünk: velünk hatékonyan spórolhat!
Szakmai úton a 43. EIMA kiállításon Olaszországban
Lezárult a 2019. évi AGROmashEXPO, AgrárgépShow, Magyar Kert, Szőlészet és Pincészet kiállítások, Termékfejlesztési díj pályázatának értékelése.
A cég küldetése, hogy valóban azt a gépet kapja, amire szüksége van!