nak

Zöldítés és zöldtrágyázás, tapasztalatokkal és jogszabályokkal fűszerezve
A hazánkban napjainkban található 54 darab védjegy között nehéz eligazodni: a fogyasztók érdekében előkészület alatt áll a mindezt felváltó egységes állami védjegy.
A méhészek a glifozát korlátozását szeretnék elérni, miközben a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara osztályelnöke szerint viszont hazánkban nem olyan mértékű a hatóanyag alkalmazása, hogy az problémát jelentene.
Az elmúlt évekhez hasonlóan közösen szervez almafogyasztást ösztönző kampányt az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC), a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a FruitVeb Zöldség – Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács.
Az őszi munkák, a precíziós gazdálkodás és az agrárszakma megújulása lesz a fő téma a II. NAK Szántó­földi Napok és Agrárgépshow-Mezőhegyesen, ami az ország legnagyobb szántóföldi rendezvénye lesz.
A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetségek Szövetsége (MAGOSZ) tisztújító közgyűlést tartott.
Az ország legnagyobb szántóföldi rendezvénye!
Mi történt a nagyvilágban?
Az Európai Unió részéről, az utóbbi időben egyre fontosabb szerepet tölt be a vizek védelme, és az olyan vízellátási megoldások alkalmazása, amelyek alacsony környezeti hatással járnak, olvasható a NAK honlapján.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun megyei szervezete július 11-én szakmai napot tartott Baján agráripar képviselőinek részvételével.
A mezőhegyesi esemény számos kiállítót vonultat fel, és várhatóan több ezer látogatót vonz: előbbiek számára még nyitott a jelentkezés.
2018. augusztus 10-12. között rendezik meg a VII. Hajdúsági Expót és Traktorhúzó Kupát Hajdúböszörményben. Az eseményen és a kapcsolódó agrárkonferencián a NAK is részt vesz.
A mezőgazdasági őstermelők adózásáról és járulékfizetéséről tehetünk javaslatot
Tudta Ön, hogy ha hazai árut vesz, azzal nemcsak a magyar gazdaságot, de még a környezetet is óvja?
Nagyszabású rendezvénynek szánta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége
az álló gépbemutatók mellett a mezőgazdasági gépeket munka közben is megtekintheti.
2017. május 31. – június 1. között a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara...
Budapest, 2017. április 26. – Stratégiai megállapodás aláírásával fűzte szorosabbra kapcsolatát az MKB Bank Zrt. és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Az erről szóló megállapodást a mai napon dr. Balog Ádám az MKB Bank vezérigazgatója és Győrffy Balázs a NAK elnöke írta alá. A két szervezet közös célja, hogy együttműködésük tovább erősítse a hazai agrárszektort. Az együttműködésben a teljes MKB Csoport – MKB Bank Zrt., MKB Euroleasing és az MKB Consulting is részt vállal.
Soha nem látott nagyságú szántóföldi bemutatóval: több száz kiállított géppel, közel 40 hektáron készül az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow - Mezőfalva. A NAK és a MEGFOSZ közös rendezvényén egymás mellett, interaktívan mutatják be a szakma legújabb technológiáit és az agrárgépszektor teljes kínálatát, amelyet a látogatók május 31 és június 1 között maguk is kipróbálhatnak.
Az idei PREGA Konferencia és Kiállítás az agrárium digitalizációjával kapcsolatos kihívások kérdéseivel foglalkozott. A rendezvényen 90 hazai és nemzetközi előadó, 30 szakmai kiállító és több mint 500 résztvevő volt jelen február 22-én. A PREGA Konferenciát az Agroinform.hu portál harmadik alkalommal szervezte meg, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával együttműködésben.