tárcsa

Modern gépek a mezőgazdasági munkálatok költséghatékony elvégzésére a Pap-Agro Kft. kínálatából.
A Mituran Kft. talajmegmunkáló-gépeket széles választékban gyártja, a kis- és nagygazdaságok részére egyaránt, 60-300 LE tartományban.
Új rubin tárcsás borona, Crystal széria vezérgépe, és szervestrágya-szóró pótkocsik
A bemutató helyszínéül kiválasztott szántóföld – a több mint egyhónapos szárazság következtében – nem adott éppen ideális körülményeket a szántás...
A QUIVOGNE Magyarország Kft. – a QUIVOGNE és OPaLL-AGRI munkagépek hazai importőre – akciót hirdet raktáron lévő váltvaforgató ekékre és rövidtárcsákra.
Az idei évben a nagy tömegű szármaradvány „eltüntése” egyre több helyen feladja a leckét a gazdálkodóknak.
Disco Move frontkaszák maximális rugalmassággal, Agroton 6-os sorozatú erőgépek TTV erőátviteli rendszerrel, Amazone CombiDisc 3000 kompakt tárcsa
Az Amazone gépei a világszerte elismert iF Design Award idei díjátadóján egyszerre négy díjat nyertek el.
Habi Kft. már több mint 25 éve a gazdák megbízható partnere!
A 120 év tapasztalattal bíró olasz mezőgazdasági gépgyártó termékei, 104 országban a mezőgazdasági gazdálkodók igényeinek megfelelve, új technológiák...
A homogén növényállomány létrehozásának egyik legfontosabb termesztéstechnológiai művelete
Az előző évi, 402 milliós forgalomhoz képest az eredmény enyhe növekedést mutat. Azonban ez az eredmény valamennyi német mezőgépgyár átlaga felett van, melyek a VDMA szerint 2016-ban mínusz 2%-os eredménycsökkenést jegyeznek.
Lemken, MF 5700 Global Series, Amazone Catros
- vallja elégedetten Térjék László, aki szűk 10 éve foglalkozik főállásban gazdálkodással.
Az Amazone Catros/Catros+ 3001 és 3501 típusú kompakt tárcsás boronái alapfelszereltségben a tárcsasorok eltoló-egységével vannak szerelve.
Az Amazone a Cirrus 6003-2 és a 6003-2C típusú, 6 méteres nagy területtel-jesítményű vetőkombinációit az új TwinTeC+ dupla tárcsás csoroszlyával mu-tatta be. Ezzel a Cirrus az első olyan Amazone vetőgép, mely az adott üzemi körülményektől függően választható módon a már bevált RoTeC-egytárcsás vagy az új TwinTeC+ dupla tárcsás csoroszlyával szerelhető fel.
A Framest Regular tárcsa egyaránt alkalmas elsődleges és másodlagos művelésre, egyrészt a mélységállítási lehetőségnek, másrészt a hengernek köszönhetően. Létrehozásának célja, hogy szakítson a szűk intervallumban használható rövid-, gyorstárcsákkal.
Európai sajtótájékoztató 20 ország részvételével
A Joker RT sikerein felbuzdulva a Horsch megépítette a Joker HD nehéz tárcsát is. Ebben a tárcsában benne van mindaz a tapasztalat, amit az RT tárcsa üzemelése közben...
A Dorker Kft. több újdonsággal és majd 10 gépkapcsolattal várta az érdeklődő gazdákat szántóföldi gyakorlati gépbemutatóján, melyet 2014. július 25-én Baja város határában rendeztek meg.