Makovecz Imre tervezte azt a csárdát, ami Rózsa Péter birtokán fogadja a betérőket Balmazújváros határában. A 80 hektáros saját területen és 600 hektár bérleményen a kaszáló mellett egy biokertészet is megfér. De van itt sajtüzem, vágóhíd, füstölő, érlelő, de pálinkafőző is. A vendégek itt házi sajtot, kolbászt, sonkát kóstolhatnak, mellé szamártejet, bivalytejet és joghurtot fogyaszthatnak.
Biogazdálkodás a Hortobágyon
Előző
Százmilliós károkKövetkező
Agrokerti Party 2019 FehérgyarmatonKapcsolódó hírek
-
Visszaesés a vágóhidakon
Minden szegmensben kevesebb volt a vágás idén, mint a tavalyi első félévben.
-
A növekvő kereslet ellenére nem változott a sertéshús felvásárlási ára
Mindenkinek közös érdeke, hogy Magyarországon fenntartsuk a sertéságazat egyensúlyát.
-
A kóser és halal termékek nyugatra is utat nyitnak
Hazánknak hosszú távon nem a tömegpiacon, hanem a réspiacokon kell vevőt találnia.
-
Így élte meg a sertésszektor 2020-at
Nem zuhantak voltak ekkorát az árak, ha nem vagyunk ennyire a német vágóhidakhoz kötve.
-
Hársházi Péter egyéni vállalkozó – Családi gazdaság kategória
Keressük 2020-ban is Magyarország Legszebb Birtokát!