Kirobbanóan virágos és fűszeres…
2018.07.17
Előző
A bio a jó!Következő
Kwizda Felsőnána Terepszemle 2018.06.06Kapcsolódó hírek
-
A divatos rozé, és azon túl!
Tudjunk meg többet a nyár slágeritaláról, a rozéról.
-
Ha siet, Ön is részt vehet a pálinka- és párlatkészítés szakmai napon!
A kamara 2017-ben indította el a „Tanuljunk együtt!” hazai élelmiszeripari gyakorlati napok rendezvényeket.
-
Pezsgőkonferencia – emelkedő buborékok
Szeptember 3-án ismét Etyeken találkozik a pezsgővilág!
-
Nőtt és csökkent: beszédes adatok a 2018-as mérlegből
Jobban gurított a tágan vett élelmiszer- és dohányipar, mint a mezőgazdasági cégek szegmense. Mutatjuk a számokat.
-
Köztestületté alakult a Pálinka Nemzeti Tanács
Köztestületté alakult a Pálinka Nemzeti Tanács (PNT).