Kirobbanóan virágos és fűszeres…
2018.07.17
Előző
A bio a jó!Következő
Kwizda Felsőnána Terepszemle 2018.06.06Kapcsolódó hírek
-
Oltalmat kaptak a Csopaki borok
A Csopaki borok diszkrét illatúak, de zamat- és illatgazdagság jellemző rájuk, mely e fehérborok eleganciáját biztosítja.
-
ProWein Düsseldorf magyar pálinkákkal
Örömmel jelenthetem, hogy a jövő évben visszatérünk Düsseldorfba
-
Pálinka nagyhatalom lettünk
Marcipános és lekváros ízjegyek jellemzik.
-
Ki mit főz, azt ihatja
Bejelentési kötelezettség adóteher nélkül – így főzzük jövőre a pálinkát.
-
Rázós technika: akár 10 másodperc alatt kész egy szilvafa
15-20 másodperc az átlag egy fánál: szilvaszüret Szatmárban.