Kirobbanóan virágos és fűszeres…
2018.07.17
Előző
A bio a jó!Következő
Kwizda Felsőnána Terepszemle 2018.06.06Kapcsolódó hírek
-
Ingyenesen hozzáférhető az idei Pálinkakiválóságok Könyve
Hazánk imázs-építéséhez és a mértékletes fogyasztás ösztönzéséhez a Pálinkakiválóságok Könyve is hozzájárul.
-
Lekvár vagy pálinka – ez az idei szilvakérdés
Az idei szezonban a mezőgazdasági termelők közel átlagos mennyiséget takaríthatnak be, a minőség lehetne jobb is.
-
Tudományosan az elő- és utópárlatok szétválasztásáról
Hazánkban egyre többen főznek pálinkát.
-
Pálinka nagyhatalom lettünk
Marcipános és lekváros ízjegyek jellemzik.
-
Újabb pálinkák szereztek védjegyet
Újabb 19 pálinka szerezte meg a jogosultságot a Pálinkavédjegy használatára, így már összesen 35 termék rendelkezik a matricával.