Nem győzik a sonkát füstölni!
SA-NO-TI sonka: a hagyományost keresik a vevők
2020.04.10
Előző
20 ezer struccfiókát nevelt már fel Nagy Sándor KiskunhalasonKövetkező
Így védekeznek a fagykár ellen a Frittmann BorászatnálKapcsolódó hírek
-
Hízik a veszteség – fordulatra vár a sertéságazat
Nem működnek a krízistompító intézkedések. Az első pozitív eredményű hizlalást 2023 tavaszára várják a sertéstartók.
-
Agrárágazat anno – Így készítik a házi savanyú káposztát (videóval)
Köztudott, hogy a savanyú káposzta nagyon egészséges, mert tele van C vitaminnal. Videónkban bemutatjuk, hogyan készítik hagyományosan ezt az ételt.
-
Jó magyar szokás szerint – húst hússal eszünk
Lesz elég sertéshús az üzletekben az MCS Vágóhíd Zrt. szerint.
-
Agrárgazdasági elemzések
A nemzetközi piacon továbbra is az orosz és az ukrán búza árazása a legkedvezőbb.
-
Gyorsan drágul a búza, kisebb termés jön, fogy a készlet
A világ mezőgazdaságában várhatóan jelentősen csökken idén a búzatermés, fogynak a készletek, ami áremelkedéshez vezet.