Az indián rizst a „rizsek kaviárjának” nevezik. Európában csak hazánkban termesztik ezt a különleges növényt, amely Amerikából érkezett hozzánk. Videónkban bemutatjuk, hogyan zajlik az aratás, milyen feldolgozáson megy keresztül a termény, és miért alapanyag a reformkonyhában.
Indián rizs: Európában csak Magyarországon aratják
CÍMKÉK
agráregészséges táplálkozásgluténmentesindián rizskülönleges gabonamagyarmezőgazdaságreformkonyha
Előző
Levegőből jövő precizitás: drón a földekenKövetkező
Történelmi pillanatban a bolygó 3 milliárd tonna gabonávalKapcsolódó hírek
-
Bajban leszünk az őszi kalászosokkal
Őszi munkák: most nem a szárazság, hanem az átázott talajok okozhatnak gondot.
-
Szaktanácsra és nyitottságra egyszerre van szükség
Az Év Kertésze a bazsarózsáról lett igazán híres, de a szántóföldi zöldségtermesztésben is a korszerű technológiák sikeres képviselője.
-
A gesztenye termesztése speciális követelményeket igényel
A mezőgazdasági termelők közül kevesen vállalkoznak ezen a téren, mivel hazánkban nem mindenhol termeszthető.
-
Tudnivalók az egységes kérelmek, támogatások kapcsán
Nem bonyolult, de nem is egyszerű feladat a támogatási ciklus első évében, ezért is szankciómentes.
-
Ismét megrendezték az Agrár Hungarikumot a paprikanap keretében
Minden, ami fűszerpaprika. Idén is rendkívüli érdeklődés mellett zajlott az Agrár Hungarikum rendezvény Kalocsán.
