Az indián rizst a „rizsek kaviárjának” nevezik. Európában csak hazánkban termesztik ezt a különleges növényt, amely Amerikából érkezett hozzánk. Videónkban bemutatjuk, hogyan zajlik az aratás, milyen feldolgozáson megy keresztül a termény, és miért alapanyag a reformkonyhában.
Indián rizs: Európában csak Magyarországon aratják
CÍMKÉK
agráregészséges táplálkozásgluténmentesindián rizskülönleges gabonamagyarmezőgazdaságreformkonyha
Előző
Levegőből jövő precizitás: drón a földekenKövetkező
Történelmi pillanatban a bolygó 3 milliárd tonna gabonávalKapcsolódó hírek
-
Közel 20 milliárd forinttal támogatják a halgazdálkodást
A mezőgazdaságra jellemző prioritásokat itt is kiemelték: fenntarthatóság, klímavédelem, körforgás, versenyképesség.
-
Emelkedett a termésátlag, csak pár kultúra maradt le
Az Agrárközgazdasági Intézet összefoglalójából kiderül, hogy idén miből, mennyit takarítottak be a gazdák.
-
Az Év Agrárembere 2020 döntőse: Fülöp Gábor
Fülöp Gábor alapító tulajdonos stratégiájának eredményeként az idén 30 éves Agrosprint Zrt. a magyar hűtőipar vezető vállalata.
-
VM: felmérés készül a finanszírozási nehézségekről
Kérdőíves felmérés készül a mezőgazdasági alapanyag-termelők és élelmiszeripari vállalkozások finanszírozási nehézségeinek megismerésére.
-
Három milliárdból szárazföldi lazacfarm
A hazai vízkészletek fenntartható módon történő újrahasznosítása jellemzi az akvakultúrás megoldást.