fbpx

100 millió forintra emelkedik az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció maximális hitelkerete az MKB Banknál is

Írta: - 2017 augusztus 22.

Budapest, 2017. augusztus 18. – Az MKB Széchenyi Kártya Program kínálatában elérhető Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció maximálisan elérhető hitelkerete 50 millió forintról 100 millió forintra emelkedik. A módosítás olyan mikro-, kis- és középméretű élelmiszeripari vállalkozásoknak, Termelő Értékesítő Szervezeteknek (TÉSZ) és termelői csoportoknak nyújt segítséget, amelyek alacsony összegű támogatási kerettel rendelkeznek.

Augusztus 8-tól a Kormányzat a rossz időjárás sújtotta mezőgazdasági termelők veszteségeit is enyhíti: 100%-os kamat-, kezességi díj-, illetve költségtámogatást biztosít a jogosultsági feltételeknek megfelelő agrárvállalkozásoknak.

Az Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel – állami díjtámogatás mellett – akár költség- és kamatmentesen is elérhető, így segítséget nyújthat a termelőknek a kárenyhítő juttatás kifizetéséig, továbbá lehetőséget teremt számukra, hogy a károkból származó veszteségeiket kigazdálkodhassák. Az 1, 2 vagy 3 évre szóló, akár 100 millió forintos keretösszegig elérhető, szabad felhasználású megoldás segít kezelni az átmeneti likviditási problémákat.

A gyors, egyszerű készpénz nélküli vásárlást és kényelmes készpénzfelvételt lehetővé tevő bankkártyás megoldás belföldön és külföldön egyaránt használható.

Az Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel az MKB Bank további termékeinek igénybevételével biztos pénzügyi alapot teremt a mezőgazdasági vállalkozások számára.

Az MKB Bank kínálatában az Agrár Széchenyi Kártya mellett a Széchenyi Kártya Program több terméke is elérhető. A Széchenyi Kártya kedvezményes kamatozású, állami támogatásban részesített hitelkonstrukció, melynek célja, hogy az igénylők egyszerűsített eljárással szabad felhasználású, likviditási problémákat kezelő hitelhez juthassanak.

További információ:
https://www.mkb.hu/uzleti/vallalatoknak/finanszirozas/mkb-agrar-szechenyi-kartya