fbpx

A gazdaságod szerves része

Írta: Szerkesztőség - 2019 október 30.

Talajreform-szaktanácsadási rendszerünk ötvözi a talajmegújító mezőgazdaság és a precíziós agronómia legjobb fogásait. Megoldásaink alapvető eleme az oktatás, amely a konzultációk mellett farmlátogatásokat, gazdaságodra szabott képzéseket, részletes technológiai leírásokat és tudásátadást is magában foglal. Ha mindannyian értitek, hogy mi a cél, akkor könnyedén hozzá tudjátok adni a saját szakértelmeteket és tapasztalatotokat a mi tudásunkhoz, így lesz egy inputintenzív gazdálkodásból tudásintenzív rendszer.

TillageMix takarónövény-keverékeink 2015 óta bizonyítanak a magyar földeken. Mixeink között biztosan megtalálod a talajaidhoz, vetésforgódhoz és céljaidhoz illőt. Mint ahogy nincs két egyforma talaj, úgy nincs két egyforma gazdaság sem, így a takarónövényezést a saját területeden, a saját gyakorlatodban kell kialakítanod. Amikor TillageMix keveréket rendelsz, akkor nem csupán vetőmagot kapsz: minden zsákban ott van a kulcsrakész takarónövény-technológiánk. Csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy a hazai körülményekre adaptálja a takarónövények alkalmazását. Értsd meg a szemléletet, vond be a csapatodat, kezdj bele, és mi segítünk! CarbonKick szerves startereink egy újabb lépést jelentenek a szén–víz–tápanyag-körforgás még gondosabb menedzselésében. A szervesszén-mátrixban lévő tápanyagok hatékonyabban táródnak fel, mint a szintetikus starterek anyagai, és közben a talajéletet is táplálják. A könnyen emészthető szénformákat kedvelik a talajlakó élőlények, így nyüzsgő mikrobiális közösséget alakíthatsz ki a magárok körül, ami segíti a növényed kezdeti fejlődését. Innovatív szerves startereink ugyanolyan egyszerűen szállíthatók, tárolhatók és juttathatók ki, mint bármelyik NPK-műtrágya.

Rendszerünkben először a talajt tápláljuk, így a talaj tudja táplálni a növényt, ami pedig cserébe serkenti a talajt. Így létrejön egy olyan körforgásos rendszer, amely egyszerre ellenálló a klímaváltozással szemben és jövedelmező – Neked, a gazdálkodónak.

 

CÍMKÉK vetőmag