fbpx

A Kubota 55 millió eurót fektet be az új európai kutatási és fejlesztési központba

Írta: Szerkesztőség - 2018 július 09.

A Kubota Corporation bejelentette, hogy 55 millió eurót fog befektetni egy új K + F központba Európában. Az új telephely Crépy-en-Valoisban lesz Franciaországban és 2020-ra válik teljesen működőképessé.

A Kubota Corporation továbbra is jelentős beruházásokat hajt végre az egész Európai Unióban, és most egy vadonatúj K + F központba fog befektetni, amely a mezőgazdasági traktorok piacának mérnöki kompetenciaközpontja lesz. Ez lesz a Kubota traktorok kutatási tevékenységének európai központja.

A Kubota a legkorszerűbb K + F központ létrehozásával és a naprakész mérnöki és hitelesítési eszközök használatával új modellekkel fejleszti az élvonalbeli technológiát, hogy megfeleljen az európai gazdálkodók sajátos igényeinek, megőrizve közben a csoport legfontosabb ismérveit: a megbízhatóságot, az egyszerű használatot és a legjobb fenntartási költséget.

A Kubota globalizációs folyamatának részeként a Kubota Corporation szándéka, hogy növelje termékei fejlesztését összhangban azon törekvéseivel, hogy alkalmazkodjon a befogadó piacok sajátos igényeihez. Az új központ létfontosságú szerepet játszik ebben a folyamatban, így a Kubota tovább fogja fejleszteni az olyan mezőgazdasági gépeket, amelyek a helyi kultúráknak, a talajviszonyoknak és a munkafolyamatoknak a legmegfelelőbbek.

A világ több, mint 110 országában már jelen lévő Kubota célja, hogy folytassa a nemzetközi növekedést, és ez a legújabb beruházás is fel fogja ezt gyorsítani. A Kubota Holding Europe BV 2017-es bevezetése óta a vállalat megerősítette vállalati identitását Európában, a legjobb termékeket és szolgáltatásokat biztosítva ezzel ügyfeleinek.

A Kubota traktor kínálata 2017-ben tovább növekedett Európában: termékei Európában számos elismerést és kitüntetést kaptak. Például az M5101 Keskeny Advance Cab modell elnyerte az Agri Robo autonóm traktorra vonatkozó FIMA TECHNICAL NOVELTY díjat és a TRACTOR DE ESPAÑA díjat „Speciális traktor” kategóriában.

Kubota Corporation 

A Kubota Corporation 1890 óta vezető mezőgazdasági, zöldfelület fenntartó- és építőipari berendezések és ipari motorok gyártója. Az Osaka Japán világszékhelyén, Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában több, mint 110 országban működő leányvállalatokkal a Kubota tavaly több, mint 16 milliárd dollár bevételt ért el. Bár a mezőgazdasági berendezések a Kubota elsődleges termékei, a Kubota más termékeket is magában foglal, többek között a városi vízszűrő rendszereket, az öntözést, a csővezetékeket, a tetőszerkezeteket és a nagy földalatti szelepeket.

Küldetésünk

For Earth, For Life („A Földért, az Életért”): a Föld természeti környezetének megőrzésére irányuló elkötelezettségünkről szól, ugyanakkor segíti az élelmiszer- és vízellátást, amire nagy szükség van, mert a világ népessége folyamatosan növekszik. Ez a küldetés minden alkalommal megvalósul, amikor egy Kubota traktorunk dolgozik a földeken, hogy hozzájáruljon az élelmiszerek előállításához, vagy egy építőipari berendezésünk a vízi erőforrások szállítását biztosítja.

További információk a Kubota-ról:
http://www.kubota-global.net
http://www.kubota-eu.com.