A Kubota nagyteljesítményű dízelmotorokat fejleszt

A KUBOTA Corporation (székhelye: Naniwa-ku, Oszaka, Japán; elnök és vezérigazgató: Yuichi Kitao; a továbbiakban: „Kubota”) bejelentette, hogy megkezdi az új, S7509 nagyteljesítményű ipari dízelmotor fejlesztését, amely megfelel az EU Stage V. szakasz előírásainak.

A referenciadarabot a CONEXPO CON/AGG kiállításon, 2020. március 10–14. között, Las Vegasban mutatják be. A Kubota számos intézkedést tett már az építőipar és az ipari gyártók különféle igényeinek kielégítésére. Ennek köszönhetően a maximum 100 lóerős ipari motorok globális piacának legnagyobb részét birtokolja. A V5009 bevezetésén túl, amelyet 2017-ben mutattak be, a Kubota fejleszti és kibővíti a sorozatot, hogy a világ első számú iparimotor-gyártójává váljon a 300 lóerős szegmensben.


Új, nagyméretű ipari dízelmotor „S7509 (összlökettérfogat 7,5L)”

Az Egyesült Államokban, Európában és Japánban a mezőgazdasági és építőipari gépekre vonatkozó legfrissebb károsanyag-kibocsátási előírások betartása érdekében a Kubota már korábban tett lépéseket a megfelelő motorok kifejlesztésével, kihasználva a fejlett technológiai tapasztalatait és erősségeit, amelyekkel évek óta gyártja a kompakt dízel- és benzinmotorokat ipari alkalmazásokhoz. A Kubota releváns tanúsításokat kapott Európában, Észak-Amerikában (EPA * 2, CARB * 3) és Japánban, valamint olyan országokban, mint Kína, India és Brazília, számos terméket bevezetve ezekre a piacokra.

A természetes környezet megőrzése iránti növekvő nemzetközi tudatossággal összhangban a motorok károsanyag-kibocsátási szabványai sok országban szigorúbbak lettek. Minden építőipari- és iparigépgyártónak mostantól a legújabb előírásoknak megfelelő motorokkal kell gyártania gépeit, és olyan intézkedéseket kell alkalmaznia, mint például a kipufogógáz-utókezelő eszközök.

Az új, S7509 termék készen áll arra, hogy megfeleljen a 2019/2020-tól érvényes, az emisszióra vonatkozó Stage V. szakasz előírásának, amely korlátozza a részecskeszámot.

Az S7509 motor és jellemzői

Nagy teljesítmény alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett: nemcsak az égés optimalizálása történt meg a nagy teljesítmény elérése érdekében, hanem az alacsony üzemanyag-fogyasztás legmagasabb szintjének elérése az azonos teljesítménytartományú más motorokhoz képest.

Kompakt kialakítás

Hengerűrtartalom

hengerek

 

Teljesítmény

Utánkezelő

7.5L

6

 

228.4kw

SCR*4+DPF*5

 

Rugalmas műszaki tervezés és egyszerű karbantartás: az S7509 két hajtótengelyes (TLT) opcióval rendelkezik, amelyek rugalmasságot biztosítanak a gépoldal mérnöki kialakításában, és olyan funkciókat kínálnak, amelyek a felhasználók számára egyszerű karbantartást tesznek lehetővé.

A sorozatgyártás 2023-ban kezdődik.

Bővebb információért keresse a Két-KATA Kft.-t!
www.kubota-traktorok.hu
info@ketkata.hu
06-28/465-053

dízel erőgép Kubota mezőgazdaság traktor