fbpx

A legnagyobb agrár seregszemle 2012-ben: AGROmashEXPO

Írta: Szerkesztőség - 2011 december 19.

A jövő évi AGROmashEXPO ismét az agrárágazat legszélesebb körű bemutatkozása lesz. Már most 60%-kal nagyobb területet foglaltak le a kiállítók, mint tavaly, azaz nettó 16.000 négyzetmétert már biztosan megtöltenek, és még mindig érkeznek a jelentkezések.

2012. január 25-28. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban egy átfogó agráripari fórum várja a látogatókat: a széleskörű gépválaszték mellett az input (növényvédőszer, vetőmag stb.) és a logisztika is egyre erősödő kínálattal várja a látogatókat.

A tematika bővítésével a mezőgazdasági vállalatok, a gazdálkodók beszerzésének optimalizálását segíti a rendezvény.

 

AGROmashEXPO – MEGFOSZ és MEGOSZ támogatással

Az októberben lezárult tárgyalások eredményeképpen a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége a téli-kora tavaszi időszakban – az idén november és jövő március között – egyetlen szakkiállításon való részvételt támogat tagjai számára.

Ez a kiállítás a január 25-28. között megrendezésre kerülő AGROmashEXPO.

A rendezvényen résztvevő tagjait a Mezőgépgyártók Országos Szövetsége (MEGOSZ) szintén támogatja, s jövőre számukra kiemelt megjelenést tervez, hogy bemutassák a hazai gépgyártás legjavát.

Már most olyan fontos cégek jelentkeztek be kiállítóként, mint az Austro Diesel, Auditker, Interat, Alois Pöttinger, Odisys, Agráció, Agrolánc, Alex, Andreas Stihl, Hevesgép, Köckerling, Linamar, Megazet, Optigép, Penda, Készenlét, Agio, Alfa-Gép, Szal-Agro, McHale, Agroázis, DM Ker, Fliegl Abda, Belarus Traktor, Ihász, stb.

 

Az agrárkiállítás fővédnöki szerepét az AMC vállalta magára.

Társkiállítások: MAGYAR KERT, SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET

Az AGROmachEXPO immár hagyományosan két másik kiállítással együtt nyitja kapuit: a parkok, kertek tervezésének, fenntartásának hazai szakkiállítása, a MAGYAR KERT, valamint a borkészítés technológiájának egyetlen szakkiállítása a SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET.

A három szakterület együttes bemutatkozása a látogatók számára is kiemelkedő lehetőség, hogy egy időben, egy helyen tájékozódjanak az aktualitásokról, trendekről, újdonságokról.

 

Szakmai programok a fejlődésért

A Gabonatermesztők Országos Szövetsége által szervezett előadások témái között szerepel például a vetőmag hamisítás, a növény védőszer hamisítás és a gabonapiaci trendek.

A SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET kiállításhoz kapcsolódó szakmai program is több érdekességet kínál majd, mint például „Szőlő-bor-egészség”, magyar borászok nemzetközi borversenyeken.

 

További információ: www.hungexpo.hu/agromashexpo