A legnagyobb agrár seregszemle 2012-ben: AGROmashEXPO

A jövő évi AGROmashEXPO ismét az agrárágazat legszélesebb körű bemutatkozása lesz. Már most 60%-kal nagyobb területet foglaltak le a kiállítók, mint tavaly, azaz nettó 16.000 négyzetmétert már biztosan megtöltenek, és még mindig érkeznek a jelentkezések.

AGROmashEXPO – MEGFOSZ és MEGOSZ támogatással

Az októberben lezárult tárgyalások eredményeképpen a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége a téli-kora tavaszi időszakban – az idén november és jövő március között – egyetlen szakkiállításon való részvételt támogat tagjai számára. Ez a kiállítás a január 25-28. között megrendezésre kerülő AGROmashEXPO.

A MEGFOSZ és a kiállítást szervező HUNGEXPO közös célja egy magas színvonalú mezőgazdasági gépkiállítás megrendezése. A korábbi tapasztalatok szerint az AGROmashEXPO sikerrel tett eleget a hazai és nemzetközi piac elvárásainak. A regionális jelentőségű szakvásáron a mezőgazdasági géppiac jelentős szereplői – köztük gyártó, forgalmazó és szolgáltató cégek – rendszeresen részt vettek, és így lesz ez 2012-ben is.

Már most olyan fontos cégek jelentkeztek be kiállítóként, mint az Austro Diesel, Auditker, Interat, Alois Pöttinger, Odisys, Agráció, Agrolánc, Alex, Andreas Stihl, Hevesgép, Köckerling, Linamar, Megazet, Optigép, Penda, Készenlét, Agio, Alfa-Gép, Szal-Agro, McHale, Agroázis, DM Ker, Fliegl Abda, Belarus Traktor, Ihász, stb

Társkiállítások: MAGYAR KERT, SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET

Szakmai programok a fejlődésért

A SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET kiállításhoz kapcsolódó szakmai program is több érdekességet kínál majd, mint például „Szőlő-bor-egészség”, magyar borászok nemzetközi borversenyeken.

www.hungexpo.hu/agromashexpo

Agromashexpo kiállítás