fbpx

A Mulmix hozza a számokat

Írta: - 2017 április 26.

A Mulmix közel 50 év alatt több mint 70 országban dolgozott a világon, kielégítve 2.000 üzem igényeit, akik komplett berendezéseket vásároltak – a tervezéstől, a gyártáson át a beszerelésig és az eladás utáni asszisztenciáig. Az eddig értékesített összes tárolókapacitás 4.500.000 tonna, több mint 8.000 rédlert és több mint 3.000 serleges felhordót gyártott le, amelyek kapacitása 35-1.000 tonna/h.

A cég több mint 6 millió eurót invesztált új gépekbe, amelyek az acéllemez tekercseket dolgozzák fel, így is garantálva a nyersanyagminőséget és a nyomon követhetőséget a gépsoron.

A Mulmix nagy figyelmet fordít a kutatási és fejlesztési részlegre is, amely az avantgárd megoldások fejlesztésével foglalkozik úgy az új anyagok kutatásában, mint a gabona- és olajosmagvak egyre hatékonyabb szállításának és mozgatásának fejlesztésében, amely a teljesítményre, fogyasztásra, kopásra, karbantartásra és energia-megtakarításra vonatkozik.

A Mulmix a múltjára büszkén tekint vissza, de a jövő felé fókuszál, hogy fontos és megújítóbb projekteket tudjon kínálni.

Maria Chiara Borella
marketing és kommunikációs igazgató