fbpx

A Nufarm vásárlásai fokozzák a versenyképességet a kulcsterületeken

Írta: - 2018 március 23.

A Nufarm jelentősen fokozta az európai vásárlók számára kínált növényvédelmi szolgáltatást, miután megállapodás született több mint 50 növényvédelmi formuláció megvásárlásáról az Adama és Syngenta cégektől. 

Az újonnan megvásárolt termékek beépülnek majd a Nufarm jelenlegi erős európai portfóliójába, szélesítve ezzel a vállalat kínálatát a gombaölő és rovarölő termékek piacán, valamint a gabonafélék, a kukorica, a fafélék, a burgonyafélék, a szőlők és zöldségek (TPVV) alapvető védelme terén, valamint olajrepce piacon is.

Hugo Schweers Nufarm Europe General Manager szerint a Nufarm elhivatott az iránt, hogy innovatív növényvédelmi megoldásokat biztosítson az európai növénytermesztők és gazdálkodók számára.

-A Nufarm arra törekszik, hogy segítse vásárlói növekedését, és ezekkel az új formulációkkal kiegészítve tovább bővítjük a vevőink számára elérhető innovatív megoldások körét. A Nufarm jelenlegi portfóliója most jó hírű márkákhoz tartozó termékekkel egészül ki, valamint fontos aktív összetevőkkel, amilyen pl. az Acetamiprid, a Trinexapac és különféle Tebuconazole-keverékek – mondta Hugo Schweers, aki szerint a felvásárlás a Nufarm részéről további beruházásokat fog eredményezni, amelyek célja új megoldások kifejlesztése a jövőbeli egyre növekvő igények kielégítésére.

„Keményen fogunk dolgozni azon, hogy új termékeket dobjunk piacra, beleértve több innovatív terméket is, amelyek jelenleg már az előírások szerinti jóváhagyási folyamatban vannak. Küldetésünk, hogy megbízhatóan segítsük ügyfeleink fejlődését az intelligens, megbízható és kiváló termékek révén, amelyek mögött nagyszerű szolgáltatás és műszaki támogatás áll.”

Összeállította: Kalmár Nárcisz