fbpx

OPaLL-AGRI SATURN IV magágykészítő kompaktor

Írta: - 2018 március 23.

A hosszúra nyúló téli időjárás után a magágykészítés műveletét majd igen gyorsan, egy menetben kell elvégezni. Ebben segíthet az OPaLL-AGRI magágykészítő kompaktora, a SATURN IV.

A 4. generációs SATURN IV elérhető 3 és 4 méteres függesztett, 3-4-5-6 méteres félig függesztett, valamint 8-10 méteres munkaszélességű szállítókocsis kivitelben. A legkeresettebb 4-5-6-8 méteres típusokból raktárkészlet is rendelkezésre áll, így partnereink akár a tavaszi szezonban használni tudják munkagépüket.


Csipkézett simító az első sorban

Az elérhető kapakialakítások

A SATURN kompaktoron az elmunkáló elemek több sorban helyezkednek el a tökéletes eredmény eléréséért. A gépen az elől és hátul elhelyezett, 330 mm átmérőjű, szélespálcás hengerek garantálják az igen pontos mélységtartást. A teljesen zárt csapágyazással rendelkező hengerek a mélységvezetés mellett a megfelelő aprításért és a tömörítésért is felelősek. Az első sor henger után következik a kapaszekció. A SATURN kompaktorra négy különböző kialakítású kapa érhető el merev, illetve különböző rugós biztosítású és felfüggesztésű kapaszárral. Az alapfelszereltség a kétsoros, sekély munkavégzésre ajánlott nyírócsavaros kapakialakítás lúdtalp kapával. Igény esetén a kapabiztosítás lehet rugós is, illetve elérhető a legfinomabb magágy készítésére előnyös 3-soros rugós kapaszekció is. Mivel a kapatagok könnyen cserélhetőek, sokszor kettő különböző kapakialakítással rendelik a kompaktort. A kapasorok mélysége fokozatmentesen egy orsóval állítható.

A kapaszekciót 330 mm átmérőjű henger és simító kombináció követi, garantálva a precíz mélységtartást. A tökéletes lezárást a leghátsó sorban lévő, 400 mm átmérőjű Crosskill henger teszi teljessé, így megfelelő mélységben tömör, de felül aprómorzsás magágy érhető el. Az adott munkavégzésnek megfelelően a hátsó kettő henger helyzete egymáshoz képest egy orsóval könnyen beállítható.

A legelső sorban a tavalyi évtől elérhető cserélhető kopórészű, csipkézett simító is. A csipkézett kialakítás elősegíti a heterogén hantelmunkálást és megkönnyíti a durvább szántáson is a precíz munkát. Az elmunkáló elemeken túl a gép munkáját rugós biztosítású traktorkerék nyomlazítók segítik, amelyek helyzete és intenzitása könnyen beállítható minden traktortípushoz.

Az Opall-Agri Saturn IV kompaktorok használatával megvalósítható a kompromisszummentes magágykészítés, akár aprómagok részére is.

Kérjen ajánlatot Ön is!

Egy kis videó a NEPTUN-SATURN magágykészítőről:

További ajánlataink:


Rollmot szántáselmunkáló henger


Demeter könnyű kultivátor


Maxiplant sorközművelő kultivátor


SSDR talajlazító

Üdvözlettel:

GAZSI Zsolt
Quivogne Magyarország Kft.
+36 30 558 4918

www.quivogne.hu
http://www.opall-agri.cz/hu