fbpx

A talajod folyton változik. És Te?

Írta: Szerkesztőség - 2018 október 18.

Már csak 50 jegy maradt!

Miért és hogyan érdemes a talajmegújító gazdálkodásra váltani? Ausztrál, francia, amerikai és magyar gazdák mesélnek az átmeneti időszakkal kapcsolatos tapasztalataikról és a bekövetkező változásokról – a talajban, az agrotechnikában és természetesen a fejekben.

A 2018-as Talajegészség Konferencián az átállási időszakra fókuszálunk. Mennyi ideig tart? Mire készülj, mit tapasztalsz a talajaidban, hogyan lesz ellenállóbb a gazdaságod? Mit jelent ez a bevétel és kiadás, a jövedelmezőség terén? Hogyan védheted ki a szélsőséges időszakokat?

Ahogy 2017-ben, úgy idén is szerepet kap a gazdálkodói és kutatói oldal, így a szántóföldön működő, kézzelfogható gyakorlatokat ismerhetsz meg. Az úttörő magyar gazdák mellett szerb, osztrák, román és szlovák, valamint ausztrál, amerikai és francia szakemberek is vendégeink lesznek.

Miért kihagyhatatlan?

Elfogulatlan: a rendezvény 100%-ig mentes a marketingcélú előadásoktól. A prezentációkat kutatók, gazdák és szaktanácsadók tartják – a termékbemutatók a termen kívül maradnak.

Rendszerszintű: nemcsak a talajművelésről vagy a talajbiológiáról hallhatsz, hanem minden olyan témakörről, ami az egészséges talajhoz kapcsolódik

Gyakorlatias: naprakész tudást vihetsz haza, amely alapján a saját gazdaságodban is elkezdheted a látottak alkalmazását. Nem elméletekről beszélünk, hanem megoldásokról.

Előadóink lesznek

Az ausztráliai Tom Robinson egyes években 300 mm-nyi csapadékból gazdálkodik. Nem ritka, hogy tenyészidőben 130-150 mm-rel kell beérnie. Hogyan oldja ezt meg nulla szántással és talajmegújító módszerekkel?

A szerbiai Branimir Popov a Dél-Bánátban forró nyarakra és 400 milliméternél is kevesebb csapadékra számít – mégis sikeresen termesztik itt a szóját és a kukoricát a braziloktól ellesett technológiai megoldásokkal. Kíváncsi vagy ezekre?

A belga Nicolas Lefebvre egy nyugat-romániai 1800 hektáros gazdaságot irányít, ahol nagyüzemi körülmények között alkalmazza a regeneratív fogásokat – ökológiai gazdálkodásban. Neki hogy sikerülhet?

Velük együtt összesen 18 előadó – 7 nemzetközi és 11 magyar szakember – tart 19 előadást a talajmegújító gazdálkodásra való átállás kihívásairól, gyakorlatairól és előnyeiről.

Neked is ott a helyed!

Kíváncsi vagy, mire számíthatsz? Nézd meg a 2017-es konferenciáról készült rövid összefoglalónkat!

Felkeltettük érdeklődésedet? Regisztrálj még ma és tudj meg mindent a a talajmegújító gazdálkodásra való átállás legjobb gyakorlatairól és kihívásairól!

Találkozzunk 2018. november 15-én a budapesti Aquincum Hotelben az ország leginnovatívabb talajos összejövetelén!

A rendezvény hamarosan teltházas lesz – regisztrálj még ma!

Időpont: 2018. november 15. (kezdés: 9:15)

Helyszín: The Aquincum Hotel Budapest – 1036 Budapest, Árpád Fejedelem útja 94. (Megközelítés)

Üdvözlettel:
Diriczi Zsombor
Démétér Biosystems Bt.