fbpx

A tavasz nagy eseménye: Agrárium 2019 konferencia!

Írta: Szerkesztőség - 2019 január 30.

2019. március 7-én rendezi meg a Portfolio gazdasági portál „Agrárium 2019” elnevezésű évindító agrárkonferenciáját. A NAK tagjai számára kedvezménnyel vehetnek részt az eseményen.

Agrárium 2019 konferencia

Hetedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio immár hagyományosnak számító kora tavaszi agrárkonferenciáját, amellyel a minél jobb gazdálkodási eredmények megalapozásában igyekszik segítséget nyújtani a gazdálkodóknak, illetve az élelmiszergazdasági szereplőknek. Az Agrárium 2019 elnevezésű eseménynek a kecskeméti Four Points by Sheraton hotel és konferenciaközpont ad otthont március 7-én.

A konferencia célja, hogy gyakorlati információkat nyújtson az idei agrár- és vidékfejlesztési támogatások igénybevételéhez, illetve tájékoztassa az ágazat résztvevőit a leglényegesebb jogszabályi változásokról és a legfontosabb piaci trendekről. A konferencia tervezett kiemelt témái között az idei kérelembeadás tudnivalói, a földpiaci szabályozási változások, az agrárfinanszírozási lehetőségek, az új állattenyésztési törvény és a takarmányozás kérdései, az inputpiaci trendek, illetve a generációváltás és a Magyar Élelmiszerkönyv revíziójának témakörei egyaránt szerepelnek.

Az Agrárium 2019 konferenciáról szóló tájékoztatás itt érhető el. A Portfolio a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 50 százalékos kedvezményt biztosít.