fbpx

Van-e olcsóbb az ingyen energiánál?

Írta: Szerkesztőség - 2019 január 30.

A Solargroup Energy Kft egy Békés megyei székhelyű vállalkozás, ami 2019-ben ünnepli 22. születésnapját. Cégünk jelentős országos tapasztalattal bír a megújuló energiaforrások hasznosítása, ezen belül is a napelemes rendszerek területén a 1,5 kW-ostól az 500 kW-os rendszerekig! Szolgáltatásunk személyre szabott, ügyfélbarát és komplex, a tanácsadástól és az engedélyeztetéstől a teljes kivitelezésig bezárólag az egész folyamatra kiterjed.

Ha pályázni szeretne, abban is segítünk!

Napelem közelről

 

Célunk ráébreszteni az embereket, hogy ebben a mai rohanó és profitorientált világban egy olyan korlátlan és ingyenes erőforrás áll rendelkezésünkre, ami mellett úgy megyünk el nap mint nap, mintha ott sem lenne! Megmutatjuk, tanácsot adunk, és megvalósítunk olyan „Zöld energetikai” megoldásokat, mely mind a magánszemélyek, mind a közületek, mind pedig a vállalkozások számára jelentős megtakarítási, értéknövelő és környezettudatossági funkcióval bír.

Emellett még néhány érv:

  • A napenergia korlátlanul és mindenhol rendlelkezésére áll.
  • Üzembe helyezés után alig igényel karbantartást.
  • A napenergia hasznosító berendezéseknek magas a teljesítménygaranciájuk.
  • A rendszerek moduláris technikája rugalmas, így egyszerűen bővíthető.
  • A napelemes rendszer korszerű módja az energiakinyerésnek: megújító, gazdaságos, környezetkímélő és tiszta.

Napelemtelep
Valameddig ez is bírja!

Bárhonnan is nézzük, egy ilyen rendszer hosszú-hosszú évekig fogja szolgálni vállalkozását vagy családja tagjait. Éppen ezért elhivatottságunk alapja a minőségi munka és minőségi alapanyagok felhasználása, amibe nem fér bele a „Valameddig ez is bírja!” vagy a „Kösd össze, oszt jóvan!”mentalitás. Nem kis erőfeszítésünkbe került, hogy olyan nagy gyártók, mint a Fronius, az SMA, a Sharp, a Heckert Solar, vagy a K2, és még sorolhatnánk hivatalos partnerei legyünk. Ennek eredményeképpen jelentős forgalmat bonyolít a nagykereskedelmi divíziónk, mely kiszolgálja a viszonteladók, kereskedők és kivitelezők növekvő igényeit is.  Továbbá igen nagy hangsúlyt fektetünk a kollégáink tudásának bővítésére, akik többek között helyi vagy a gyártók által szervezett külföldi képzéseken vesznek részt rendszeresen. Társadalmi felelősségvállalásunk keretében pedig mindig örömmel teszünk eleget ha egy előadásra, vagy bemutatóra kérnek fel minket valamely oktatási intézményben, hiszen ezekből a fiatalokból lesz az a környezettudatos felnőtt, akinek szeme előtt ott fog lebegni néhány év múlva a megújuló energiákban rejlő lehetőség.

Mi szeretjük, amit csinálunk, és érdekel is minket. Ennél már csak egy fontosabb dolog van számunkra: az Ügyfeleink elégedettsége!  Mi nem dícsérjük magunkat! Azt megteszik az Ügyfeleink! Hát kell ennél több???!!!

Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

Kállai László
értékesítési vezető
0630/207-4094
[email protected]
www.solargroup.hu