fbpx

Gépértékesítés, szervizszolgáltatás és alkatrészellátás

Írta: Barna Ferenc - 2022 február 15.

A McCormick traktorok forgalmazása biztos kezekbe került Magyarországon – 2021. december 01-jén, a tolnai székhellyel rendelkező Agro-Tipp Kft. kötött szerződést az ArgoTractors-szal, a McCormick traktorok gyártójával. Az együttműködés a gépforgalmazást; a régi és új típusok (vagy modellek) alkatrészellátását; a teljes körű garanciális -, illetve garancián túli szervizelést, javítást foglalja magába.

McCormick traktor
A McCormick traktorok kedvelői számára újra elérhetőek lesznek a márka legújabb modelljei (Fotó: Agro-Tipp Kft.)

Megbízhatóság, stabil pénzügyi háttér

Megbízható és stabil pénzügyi háttérrel rendelkező gépkereskedő partner mellett döntött az Argo Tractors, így Magyarországon a McCormick traktorok kedvelői és rajongói számára újra elérhetőek lesznek a márka legújabb modelljei az Agro-Tipp Kft. értékesítési hálózatán keresztül.

A McCormick traktorflotta modellválasztéka 2020-ban és 2021-ben teljes mértékben megújult. Az első 20 db traktor 2022 első felében érkezik Tolnára, így a nyertes pályázatokkal rendelkező termelők és gazdaságok már tervezhetik beruházásukat a számos innovációval rendelkező, új McCormick traktorokkal.

Alkatrészellátás és szervizelés, javítás is

A már szolgálatban lévő McCormick traktorok tulajdonosai számára jó hír, hogy a 25 éves múlttal rendelkező Agro-Tipp No. 1. Kft.-hez fordulhatnak a jövőben alkatrészigényükkel és szervizzel, javítással kapcsolatos kérdéseikkel. A Tolnán működő vállalat kiemelt figyelmet fordít az alkatrészellátás pontosságára, gyorsaságára és megbízhatóságára.

A szervizszolgáltatás terén már bizonyított csapat veszi át a McCormick traktorok garanciális és garancia időn túli javítását és karbantartását.

„Hosszú évek óta stabil pénzügyi háttérrel rendelkező gépkereskedőként működünk a hazai piacon. A piaci lehetőségeket megvizsgálva erőgépkínálatunkat egy kiváló ár-érték arányú márkával, a McCormick traktorokkal bővítettük 2021. decemberében. Bízunk benne, hogy országszerte stabil partneri körünket így a McCormick tulajdonosok táborával tudjuk bővíteni az Agro-Tipp Kft.-től megszokott kedvező árszínvonalon, széles választékkal, gyors és megbízható alkatrészellátással és hozzáértő szakszervizzel” – mondta Rikkert Zsolt, az Agro-Tipp Kft. ügyvezetője.

McCormick traktor
Az alkatrészek forgalmazását, a szervizelést és a javítást is vállalta a tolnai cég (Fotó: Agro-Tipp Kft.)

Jelentős bővítések 2022-ben a cég tolnai telephelyén

„Tolnai telephelyi szervizünket az elmúlt évek során kinőttük, ezért egy, 1000 m2 alapterületű korszerű szervizépületet építünk, mely egyidejűleg legalább 10 db CASE-IH MAGNUM traktor, vagy 10 db kombájn befogadására lesz alkalmas. Az építkezést 2022-ben mindenképpen meg akarjuk kezdeni, a befejezés valószínűleg át fog húzódni 2023-re” – vázolta a következő lépést az ügyvezető.

Forrás: Agro-Tipp No. 1. Kft. közlemény
Összeállította: Barna Ferenc