fbpx

Kettős ünnep: aranycsillagos jubileum a mezőgazdasági cégnél

Írta: - 2022 február 22. -Hirdetés

A legtöbb Güttler gépet Magyarországon 2021-ben is a Hanki-Ker Kft. adta el, ezzel megszerezte a GÜTTLER – Best Dealer 2021 Aranycsillag-díját sorozatban a második évben, melyet most Zahorecz György kollégánk vett át az AGROmashEXPO-n.

Güttler által adományozott díjak
A mezőgazdasági gépgyártó minden évben díjazza forgalmazóit (Fotó: Facebook/Güttler)

Minden, ami mezőgazdaság

A dél-alföldi régió egyik legnagyobb, agrártermékeket forgalmazó és az azzal összefüggő szolgáltatásokat kínáló vállalkozása vagyunk, széles portfólióval rendelkezünk a mezőgazdasági gépek területén.

A vásárlók igényeit rugalmasan kezeljük, a gazdák céljai megvalósításának finanszírozási hátterét is meg tudjuk teremteni, a pályázati tevékenységekben is partnerek vagyunk.

Mindezekeknek és – nem utolsó sorban – a vásárlók bizalmának köszönhetően a Hanki-Ker Kft. elnyerte 2021 év vonatkozásában az Év Legjobb Güttler viszonteladója címet.

A díj átadására a 40. AGROmashEXPO-n került sor a Güttler gyártói standon, azt Zahorecz György vette át cégünk képviseletében Vörös Endrétől, a gépgyártó értékesítési vezetőjétől.

Best Dealer 2021 Aranycsillag
Az Év Legjobb Viszonteladója – az aranycsillagot a Hanki-Ker Kft. képviselője vehette át (Fotó: Facebook/Güttler)

Országosan kiemelkedő készlettel a gazdák szolgálatában

Portfóliónk felöleli a Güttler gépek széles választékát, nagyrészt raktárról is tudjuk biztosítani az igényeket, mivel országosan kiemelkedő készlettel rendelkezünk. Amennyiben olyan eszközt talál, mely telephelyünkön pont nem parkol, beszerezzük azt aránylag rövid határidővel.

A Güttler a sajátos rögtörő hengereiről híres, ezek függesztett és futóműves, sőt front változatai is megtalálhatóak nálunk. A sajátos csillagprofilnak és a hengerek elhelyezésének köszönhetően öntisztító a technológia, így akár nedves talajviszonyok mellett, kisebb karbantartási költséggel, hosszabb ideig tud a gazda munkát végezni. A gép jó befektetés, mivel sokoldalúan alkalmazható, a szántás elmunkálásán túl, magágykészítésre, majd bokrosításra is használható, de nyáron tarlóápolásra vehetjük igénybe.

A gazdák tapasztalatai szerint akár 15%-kal is növekedhet a hengerezett gabonában a termés, a mezőgazdasági kultúra jobban bírja a hektikus időjárás hatásait, és a kiszórt műtrágya is jobban hasznosul (ilyen inputanyagár mellett ez pénztárcát érintő kérdés).

A Mediana függesztett hengerek kettő típusa lefedi az 1,8 és 6 méter közötti munkaszélességet. A Matador 1,41 métertől 6,18 méterig dolgozik, a kisebbek merev vázzal rendelkeznek, a nagyobbak hidraulikusan csukhatók. A futóműves hengerek (Magnum, Master, Offset, Mayor, Compact) jellemzően nagyobb munkaszélességben dolgoznak (4,80-12,40 méter), a kisebbeknél van kézi csukású változat, de javasolt a hidraulikus csukásmód választása a gyors és könnyebb indulás érdekében.

A magágykészítők széles választéka is a gazdák rendelkezésére áll: a Földmester mellett az Avant és Duplex különböző típusai – egy menetben több munkafolyamat végrehajtásával biztosítják a gazdaságos talajművelést.

A PrimusPlus és a 6 méteres munkaszélességével a PrestoPlus szántóföldi kultivátorok kiválóan alkalmasak az alapművelési feladatok ellátására. A SuperMaxx négyévszakos munkagéppel akár télen, fagyott talajon is dolgozhatunk, ezzel több időt hagyva a tavaszi munkákra. Egyébként ekkor is jól kombinálhatjuk a front-munkagépekkel, így energiatakarékosan egy menetben a földmunkálás, magágykészítés és vetés is végrehajtható.

Güttler henger
Sokoldalúan alkalmazható mezőgazdasági munkagép (Fotó: Güttler)

Samurai pengék és cápauszony állókések

A Güttler, hogy ki tudja elégíteni a gazdák mezőgazdasági gépekre vonatkozó igényét, forgalmazza a Moreni forgóboronákat és a Müthing szárzúzókat, így cégünk portfóliójában is megtalálhatók ezek az eszközök.

A Samurai, hárompengés rotorokkal ellátott Moreni forgóboronák a legapróbb, morzsás talaj készítését teszik lehetővé kiváló rögtörésük miatt, a mögéjük helyezett Güttler hengerrel – a talaj lezárásával – fejti ki a jótékony hatását. A túlbiztosított hajtásnak köszönhetően nincs tengelytörés és egyéb károsodás, ezért fenntartása, javítása és karbantartása gyors és gazdaságos. A gép könnyen kapcsolható bármilyen vetőgéppel, így időt, energiát, költséget takaríthat meg.

A szőlőültetvényekbe és a gyümölcsösökbe külön típusú forgóboronákat forgalmazunk, de megtalálható a szántóföldek ideális munkagépe ebben a típusban is. Fix szélességűeket és hidraulikusan csukható változatokat találunk a kínáltban.

Moreni forgóborona
A kiváló rögtörés eredménye a megfelelően morzsás talaj (Fotó: Güttler)

A mulcsozás fontos eleme a fenntartható mezőgazdaságnak, több oldalról is támogatja a magasabb hozam és termésminőség elérését. Nagy szerepe van a betegségek és kártételek csökkentésében, valamint a fenntartható legelő és gyepgondozásban. Jól alkalmazható a mezőgazdasági parcellák szegélyeinek, az útpadkák karbantartására és ápolására, ezzel csökkentve a gyomok táblában megjelenésének kockázatát.

A Müthing szárzúzók közül is találhatunk front változatot, vagy hátsó függesztettet, de van oldalra kitolható változat is. Jellemzője, hogy a ház egy anyagból készült, így masszívitásának köszönhetően komoly feladatok is elláthatók vele. A vékonyabb, fásszárú növények sem jelenthetnek akadályt. A „cápauszony” állókések a legjobb minőségű aprítást végzik, de biztonságos is, mivel rugóacélból készített kőfogó lamellával van ellátva. A kalapácsok közel dolgoznak a támasztóhengerhez így az nem ragad be; rögzítésük erősebb, így idegen anyag bejutásakor sem sérül a gép.

Müthing szárzúzó
A vékonyabb, fásszárú növények sem jelentenek akadályt a masszív munkagépnek (Fotó: Güttler)

Sokoldalú cégünk idén ünnepli magalakulásának 30. évfordulóját

„Hosszú idő telt el az alapítás és a valamikori kukoricatáblán kimért telephely területén, megnyitás óta” – hangzott el 5 éve a negyedszázados évforduló alkalmán. Azóta már 5 év szaladt el, de lendületünk, szemléletünk nem változott, csak sokoldalúbbak lettünk és kínálatunk növekszik évről évre.

Az alkalmazott sajátos technológiáknak, a jó minőségű alapanyagoknak, a robosztus felépítésnek és az alacsony számú kopóalkatrészeknek köszönhetően az általunk forgalmazott gépek hosszú élettartalmúak, fenntartási költségük alacsony. Jól kombinálthatóságuk miatt egy menetben több munkafolyamat hajtható végre velük, ezáltal a talajművelési munkák gazdaságosabbak, egyidejűleg csökkenthető az üzemanyag-felhasználás is.

Ettől függetlenül cégünk foglalkozik alkatrész-utánpótlással, kínál javítási munkákat és garanciális szervizelést. Értékesítésen és javításon túl helyszíni pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt az 1992-ben alapított vállalkozásunk. Gépvásárlásokhoz hitel- és lízingfinanszírozási megoldásokkal tudjuk támogatni ügyfeleink céljainak megvalósítását.

Güttler Napok a Hanki-Ker Kft.-nél 2021. (Fotók: Horizont Média)

Széles termékkínálattal állunk a gazdálkodók rendelkezésére, a jubileumi év alkalmából kihagyhatatlan, akciós ajánlatokkal lepjük meg ügyfeleinket.

A jelenlegi logisztikai válságra való tekintettel, a korábban rövid gyártás és szállítási idő esetenként kicsit hosszabb lehet. Ezért javasoljuk, hogy az érdeklődő ügyfeleink minél előbb vegyék fel a kapcsolatot értékesítőinkkel:

Hanki-Ker Kft., 6900 Makó, Aradi u. 135.

📲 Kisbodri Gábor +36 (30) 278 67 88; +36 (62) 211 718

📲 Deák Csaba +36 (70) 543 74 00

📨 [email protected]

🌐 www.hankiker.hu

Weboldalunkon közvetlen online ajánlatkérésre is van lehetősége!