fbpx
751982

Aradon kiderül: a szomszédban ősz elején nyit az expo

Írta: Szerkesztőség - 2023 július 17.

Agromalim, Expo Arad International 2023. szeptember 7-10.

Ki ne szeretne új ötleteket kapni arról, hogyan tehetné még nyereségesebbé és hatékonyabbá a saját gazdaságát? Ennek érdekében lehet online videókat nézni, lehet szaklapokat olvasni vagy lehet az adott területre specializálódott szakemberekkel konzultálni. Van azonban egy másik, hatékonyabb módja a vállalkozás előremozdításának, komoly kapcsolatok kiépítésének és a gyakran figyelmen kívül hagyott legújabb innovációk megismerésének: vegyünk részt egy mezőgazdasági kiállításon! 

A modern kiállítások és vásárok kiválóan alkalmasak az üzlet bővítésére és a potenciális ügyfelekkel való kapcsolatépítésre. 

traktor
Széles spektrumú szakkiállítással várják a szomszédok a gazdákat

Az Agromalim, Expo Arad International, tematikáját tekintve a régió, egyben Románia egyik legrangosabb szakkiállítása. Amelyet 2023. szeptember 7-10 közötti időszakban rendeznek meg, a helyszíne pedig az Arad Expo-Center. A helyszín 4.500 négyzetméter fedett és 31.650 négyzetméter külső kiállító területtel rendelkezik. A 2022-es kiállításon 280 vállalkozás képviseltette magát. Az Agromalim, a teljes agráriumot átfogó, széles spektrumú kiállítás. Címszavakban, hogy mivel találkozhatnak a kiállítás résztvevői:növénytermesztési technológiák, gépek és berendezések, állattenyésztési rendszerek, takarmányok, gyógyszerek és állatorvosi műszerek, élelmiszeripari berendezések, agrár-élelmiszeripari termékek, csomagolási technikák, tanácsadó szolgáltatások, folyóiratok és szakkönyvek.

Az Agromalim-nak számos kísérő rendezvénye is lesz: termékbemutatók, szakmai és szakági konferenciák várják az érdeklődőket.

Az aradi kiállítások lehetővé teszik az ötletek és termékek egyszerű cseréjét a bemutatókon és személyes megbeszéléseken. A kiállítók és a látogatók egyaránt profitálhatnak a jelenlétből. Egyrészt üzleteket köthetnek, másrészt frissíthetik a tudásukat, hiszen a legmodernebb eszközök és technológiák mutatkoznak be a rendezvényen.

Ennek a kiállításnak is az egyik fő célja a vállalatokat egy helyre történő koncentrálja és elősegítse az új partnerségek kialakulását. Tény, hogy a potenciális ügyfelek jelentős része szükségesnek találja, hogy fizikailag megnézze vagy kipróbálja a terméket, mielőtt az üzlet létrejön. 

Minden évben jelentős számú kiállító képviseli hazánkat az aradi rendezvényen. A magyarországi kiállítók összefogó szervezője a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. (www.ced.hu).

Addig pedig egy hazai rendezvényre invitáljuk olvasóinkat: Augusztusban nyit a traktorhúzó Böszörményben.

Czékus Mihály