fbpx

Növényvédelmi szakmérnöki továbbképzés levelező szakon

Írta: Szerkesztőség - 2024 június 13.

Ha már van agrárdiplomája, egymillió forintból munka mellett is továbbképezheti magát növényvédelmi szakmérnökké. A helyszín: Keszthely.

permetezőgép előtt
Munka mellett is elsajátítható a tudás (fotó: Horizont Média)

Növényvédő szakmérnökké válni levelező szakon

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Növényvédelmi Intézete posztgraduális képzést indít agrárszakemberek számára. A növényvédelmi szakmérnöki szakirányú továbbképzés magyar nyelvű, négy félévet felölelő, levelező képzés. A képzés helyszíne a 227 éves keszthelyi Georgikon, amely Európa legpatinásabb agrár-felsőoktatási intézménye. A már munkahellyel rendelkező szakemberek számára gyakorlatorientált, minőségi képzést és oktatási feltételeket kínálunk. A konzultációk időbeosztása kedvező, a tanév során havonta mindössze 3 napot (csütörtök, péntek, szombat) vesz igénybe.

A „növényvédelmi szakmérnök” felvételi követelménye az agrárképzés területén osztatlan vagy MSc képzésben szerzett végzettség. A szakirányú továbbképzésben megszerezhető szakképzettség neve „növényvédelmi szakmérnök”, amely feljogosít az I. forgalmi kategóriába tartozó növényvédő szerek teljes körű felhasználására.

Jelentkezés

A képzés – akárcsak tavaly – szeptemberben indul. Az önköltségi díj félévenként 250.000 Ft. A képzésre a jelentkezés 2024. augusztus 15-ig folyamatosan történik. A honlapon történő online jelentkezési laphoz a diploma másolatát és az önéletrajzot is csatolni szükséges. A képzés további részleteivel kapcsolatban érdeklődni lehet telefonon (83/545-212, 83/545-217), illetve e-mailen ([email protected], [email protected], [email protected]).

Dr. habil. Takács András Péter, egyetemi docens
Növényvédelmi Intézet, Növényvédelmi Tanszék